Събиране и изхвърляне на стари телевизори

Фирма за събиране и изхвърляне на стари телевизори в София

Събиране и изхвърляне на стари телевизориЦифровизацията вече е факт. Ако искате да гледате безплатно телевизия ще трябва да си закупите специален декодер, за да може да пригодите стария си телевизор към възпроизвеждането на цифрова телевизия. Другият вариант е да сключите договор с някой кабелен или сателитен оператор, но тогава ще трябва да плащате определена месечна такса.

Честно казано вторият вариант е по изгоден, тъй като срещу 8-10 или повече лева на месец ще може да гледате над 40-50+ телевизионни канала, в зависимост от пакета, който сте си избрали, а със закупуването на декодер наистина заплащате еднократно определена сума(между 20-30 лева), но ще бъдете ограничени в избора си – около 6-7 канала.

За да се възползвате от пълните предимства на цифровите телевизии обаче, ще трябва да си закупите и нов телевизор с плазмен екран. Само тогава ще усетите разликата в картината и звука. В интерес на истината един ден ще трябва да си закупите такъв, тъй като старите аналогови телевизори почти не се произвеждат. Ако не вярвате, то посетете близкият магазин за бяла и черна техника и ще се убедите. Масово се предлагат тънки, плазмени телевизори на атрактивни цени, а старите и безбожно тежки устройства вече могат да се намерят само в заложните къщи, магазините за втора употреба или в сайтовете за обяви.

Колкото до стария телевизор не го изхвърляйте в общите кофи за боклук! Освен, че е забранено от закон, то по този начин замърсявате природата. От старият си телевизор може да изкарате дори пари! Някои магазини предлагат отстъпка от 5 или 10 процента при закупуването на нов, ако върнете старият си. Така че, може да се възползвате от тази оферта.

В случай, че нямате намерение да си взимате нов, а просто искате да се отървете от старият или старите си телевизори, най-добре се свържете с фирма, която предлага безплатно събиране и изхвърляне на стари телевизори. В случай, че не намирате такава – обадете се на телефон 0898 91 81 81 за София и региона!

Събиране и изхвърляне на стари телевизори
3.7 (73.33%) 3 votes
Публикувано в: Изхвърляне и извозване

Добавете коментар