Продължете към съдържанието

Безплатно изхвърляне на ъглова холна гарнитура 0898 91 81 81

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Безплатно изхвърляне на ъглова холна гарнитураВие сте се оказали на нашият сайт, защото не знаете къде да изхвърлите ъгловата холна гарнитура, къде да я денете или просто казано, кой ще ви помогне да изхвърлите за утилизация старата ви мебел на сметището или на полигона за боклук, за да освободите дома си от ненужната вещ. Вие желаете да разберете, кой се занимава с извозването на стари мебели за утилизация. Тук вие ще намерите пълноценни съвети на тема извозване на ненужни вещи и мебели от дома или офиса ви.

Изхвърлянето на старите мебели и то безплатно, техния демонтаж и изваждане на паркет или линолеум, както и демонтажа на вана са нужни при подготовката на дома преди ремонт или при подготовка за продажба на имота. На вашата тераса и до сега стоят стари шкафове или пералня. Утилизацията на тези вещи са по силите на служителите на фирма за хамалски услуги, като ще решат този проблем бързо и лесно. Само едно позвъняване – и всичко ненужно от вашия дом ще бъде натоварено на камион и извозено до специално за утилизация място, освобождавайки не малко свободно пространство във вашия дом. Извозването на стари вещи от дома ви понякога е просто необходимо.

Освен ъгловата ви холна гарнитура на утилизация подлежи:  извозването на шкафове, хладилник, пералня, диван, кресла, маси, печки, табуретки, телевизор, микровълнова печка, легла, кухненско обзавеждане, кухненски шкафчета, килими, компютри, монитори, принтери и факсове, вани, мивки, санитарни клекала, линолеум, паркет, ламинат и др.

При вашето прозвъняване вие ще трябва да ни дадете следната информация:
1. Района и адреса, където се намират мебелите;
2. Количеството мебели и вещи за изхвърляне;
3. Етажност и дали има асансьор;

След приемане на поръчката в определен ден и час на адреса, който сте посочили ще пристигне камион, съответстващ по обем на мебелите и вещите, както и нужния брой хамали. Бригадата хамали ще изнесат и натоварят, както ъгловата холна гарнитура, така и всички мебели, вещи и предмети на камиона. Те ще изнесат всичко с голяма акуратност, без изобщо да пострада вътрешният интериор на дома ви. В такива фирми предимно работят само професионални хамали, които преминават нужното обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *