Продължете към съдържанието

Бригада с колани за извозване на стари електроуреди в София

За извозване на електроуреди ще имате нужда от специализиран транспорт. Реално погледнато и обикновен микробус би могъл да ви свърши работа, но той няма как да бъде определен като сигурен превоз. Безопасността на електроуредите винаги е на първо място и трябва да вземете необходимите мерки за нея. Ние ви предлагаме възможно най-простото решение на проблема – бригада с колани за извозване на стари електроуреди. При нас работят квалифицирани хамали, на които са осигурени всички необходими средства за експедитивното и безопасно извозване на всякакви видове товари – електроуреди, мебели и други подобни вещи.

Извозване на стари електроуреди

Действията, които ще се приложат при извозването на електроуредите зависят до голяма степен от целта на превоза. Например, ако искате да изхвърлите въпросните вещи, то ще се процедира по един начин, а, ако искате да ги извозите с цел преместване и съхраняване на друго място, то ще се действа по коренно различен начин. След като се уточни този и няколко други въпроса може да ви бъде заявен конкретен срок, в който ще бъде извършена работата. Нито една себеуважаваща се фирма няма да се ангажира с твърда цена или време, без да е наясно с това, което я очаква. Случвало ни се е да ни се обадят клиенти, които да категорично заявяват, че става дума за „огромно“ количество вещи, които трябва да бъдат извозени, а всъщност не могат да покрият дори половината от каросерията на превозното средство. Обратното важи в пълна сила. Така че, се надявам да ни разберете защо няма да се ангажираме с конкретни часове и цени по телефона. Посочените цени са приблизителни, но ви гарантираме, че след извършения оглед ще получите конкретна оферта, която не подлежи на промяна и цената няма да се покачи, нито пък времето да се удължи.

Извозването на електроуредите, е съпътствано от няколко хамалски процедури, които няма как да бъдат пренебрегнати – опаковане, изнасяне, натоварване, разтоварване и т.н. Тук е моментът да отбележим, че това може да бъде извършено от нас или от вас, в зависимост от нуждите ви. Например, ако смятате, че можете да се справите с хамалската дейност, но нямате транспорт, с който да извършите извозването, то ние можем да ви осигурим такъв. Тогава нашите задължения се изразяват само в транспортирането на товара от точка А до точка Б, без да се ангажираме с неговото изнасяне, натоварване или разтоварване. Срещу символична допълнителна сума можем да се ангажираме и с това, но само искаме да отбележим колко „гъвкави“ са хамалските и транспортни услуги, които предлагаме на нашите клиенти.

При положение, че искате да изхвърлите старите електроуреди, то разгледайте безплатната ни оферта. Ние можем да ви осигурим безплатен транспорт за безвъзмездно изхвърляне на стари електроуреди и мебели от жилище. Просто ни позвънете на посочения телефон и ще се уточним за най-удобното време и място, откъдето да вземем ненужната покъщнина.

Може да ни потърсите и за всякакви „битовизми“ – почистване на мазета, гаражи; извозване на мебели; изнасяне на покъщнина; почистване на дворове и други подобни „меко казано“ неприятни дейности. Решението е само едно – 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *