Продължете към съдържанието

Евтино чистене на тавани и мазета с JUNK.BG – Sofia

С ужас установявате, че мазето ви е заприличащо на малко сметище за битови отпадъци. Няма къде да оставите нови вещи, а достигането до старите е станало почти невъзможно. Това означава, че е дошло време да сложите нещата в ред и да се избавите от всички ненужни вестници, списания, авточасти, мебели, дрехи, електроуреди, буркани, посуда и други вещи, които честно казано не използвате.

От опит ви казваме, че почистването на тавани и мазета съвсем не е най-приятната дейност, с която бихте могли да си запълните свободно време през уикенда или някой късен следобед. Само разтребването би могло да ви отнеме няколко часа, а какво остава за изнасянето и извозването на отпадъците до сметището. Именно тук идва нашата „ключова роля“, която може да ви реши всички проблеми. Възползвайте се от хамалските услуги на JUNK.BG при чистене на тавани и мазета от ненужни вещи! С наша помощ, ще си спестите куп главоболия, за които дори не подозирате! За тях ще стане дума малко по-късно в статията обаче.

Чистене на тавани и мазета

Защо да наемем хамалите на JUNK.BG за почистване и изхвърляне на отпадъци от мазета

Наемането на хамали за подобна дейност не е препоръчителна, а наложителна. Това важи на 100 % в случаите, когато нямате необходимите възможностите, за да се заемете сами с тази задача. Какво ще ви бъде необходимо, за да изхвърлите боклуците от дома си, без дейната помощ на хамалите? Транспорт, помощници, техника, инструменти и ред други неща. Отсъствието на един от тези елементи може да ви струва адски много и ви съветваме да не си правите експерименти, защото единственото, което ще постигнете, е загубено време, нерви и усилия, които няма кой да ви върне.

Ние от JUNK.BG можем да ви предложим:

 • Експедитивно обслужване.
 • Работа в срок.
 • Ниски цени.
 • Безплатно изхвърляне на стари мебели и електроуреди в София и региона.
 • Транспорт под наем.
 • Демонтаж, изнасяне и извозване на отпадъци до сметище.
 • Комбинирано почистване на мазе, таван, гараж и жилище.
 • Разнообразие от хамалски и транспортни услуги.

Ако наемете хамалите на JUNK.BG ще си спестите не само огромните усилия и нерви, които ще похабите около изхвърлянето на боклуците, но и пари. Излишно е да казваме, че „времето е пари“. Едва ли има друга фирма на пазара, която може да ви предложи безплатно изхвърляне на стари мебели или електроуреди. Така че, се замислете преди да правите каквото и да било в тази насока. И все пак, ако решите да уплътните свободното си време с почистването на мазето или тавана от ненужните вещи, то придържайте се към следните няколко насоки, които със сигурност ще улеснят работата ви!

 • Използвайте подходящ превоз – микробус за предпочитане.
 • Сортирайте отпадъците според вида им – мебели, дрехи, електроуреди и т.н.
 • Работете с подходящото облекло, защото хамалската дейност крие сериозни рискове за здравето.
 • При нужда използвайте чували, за да улесните изнасянето на боклуците.
 • В случай, че не разполагате с транспорт, наемете си контейнер, в който да натрупате ненужните вещи и фирмата, от която сте го взели, ще се ангажира с неговото извозване и разтоварване на сметище.

Почистването на тавани и мазета от боклуци не се различава особено от останалите типове хамалски дейности. JUNK BG винаги е на среща, ако прецените, че имате нужда от помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *