Продължете към съдържанието

Демонтаж и изхвърляне на мебели в София и региона

Независимо, че става дума за изхвърляне, някои мебели се нуждаят от предварителен демонтаж. Той е наложителен, за да се улесни изнасянето и натоварването им. Всъщност в някои случаи е невъзможно определена вещ да бъде изнесена, без да бъде демонтирана преди това. Добрата новина в случая е, че не е необходимо да демонтирате мебелите до основи. Може да приложите „частичен демонтаж“ или образно казано – да ги разглобите дотам, че да преминат през тесните пространства на помещението, което обитават до неговия изход.

Изхвърлянето на мебели съвсем не е лека задача. Не си правете грешни заключения на базата на недостоверна информация или на това, което сте видели. В зависимост от ситуацията, в която се намирате, изхвърлянето на битовите отпадъци може да протече по редица различни начини. Неслучайно сме разделили услугите, които предлагаме, когато става дума за изхвърляне на битови отпадъци на мебели и техния вид. Най-сериозни затруднения бихте срещнали с изхвърлянето на обемисти вещи и многосъставни такива. Не без значение е и тяхното количество. Нека разгледаме как би протекъл процеса, ако се възползвате от услугите на ДЖЪНК БГ!

Изхвърляне на мебели в София и региона

Когато говорим за мащабно изхвърляне на мебели в столицата, то трябва да се вземат предвид и други фактори, освен същината на вещите. Първо тяхното количество. Второ местоположение и едва тогава техния вид. Например има съществена разлика при изхвърлянето на мебели от центъра на София и от жилище, което се намира в покрайнините. До някои кооперации е затруднено придвижването на товарни превозни средства, а при други е направо невъзможно. Това малко или много ще усложни „хамалската дейност“, която се изразява в изнасянето и натоварването на боклуците.

Демонтаж и изхвърляне на мебели

Изхвърляне на мебели от мазе, таван или гараж

Както вече разбрахте, от изхвърляне на мебели до изхвърляне на мебели има голяма разлика. Една от тях е свързана с мястото, което помещават вещите. Така например, е възможно изнасянето на мебелите от мазе, таван или гараж да отнеме много повече усилия и време, а може и обраното – да протече много по-бързо и лесно. До голяма степен нещата са субективни, но, ако бъдат предприети всички мерки и е на лице добра организация, то бъдете сигурни, че всичко ще премине по план и без излишен разход на време и усилия!

Изхвърляне на диван

Изхвърлянето на диван е сред най-трудоемките битови хамалски дейности, на които може да бъдете подложени. Често не обръщаме внимание на размера на дивана, който купуваме и впоследствие това ни носи съответните главоболия свързани с неговото внасяне/изнасяне. Дори, когато става дума за изхвърляне, нещата не стоят толкова лесно и може да се наложат „специфични“ хамалски дейности!

Изхвърляне на секция

Секцията няма как да се изхвърли в цял вид. Поради това трябва да се демонтира на достатъчно малки парчета, които могат безпроблемно да бъдат изнесени дори от сам човек. Тази процедура се прави и с друга цел – да се използва максималния капацитет на товарното място на превозното средство, което ще използвате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *