Продължете към съдържанието

Демонтаж на мебели и преместване в София и региона

Разглобяването на вещи с цел преместване отнема известно време и усилия. На пръв поглед рутинна задача, с която би трябвало да се справи всеки нормален човек, който „няма две леви ръце“. Разбира се, това е в кръга на шегата, но сега сериозно. Ако ви предстои преместване на покъщнина в ново жилище, то ви съветваме да се отнесете отговорно към тази задача. Предполагаме, че първата стъпка в тази посока вече сте я направили – проучвате каква е възможността преместването да бъде извършено от професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги.

ДЖЪНК БГ предлага експедитивно и качествено преместване на покъщнина в София и региона. При нас работят квалифицирани хамали, които са преминали през необходимото обучение, за да добия уменията да практикуват тази професия и да ви гарантират, че всичко ще премине без абсолютно никакви проблеми и затруднения. Разполагаме с достатъчно превозни средства, които могат да бъдат използвани за експресното извозване на покъщнината. За демонтаж и изнасяне на вещи използваме специализирана техника и инструменти, които не само, че улесняват целия процес, но и гарантират безопасността на вещите.

Демонтаж и преместване на мебели

В случай, че ви предстои за първи път да се възползвате от професионалните хамалски и транспортни услуги на някоя фирма, то със сигурност има въпроси, които са ви неясни и трудно успявате да откриете отговор на тях в интернет пространството или от приятели. В нашия сайт ще откриете достатъчно информация относно услугите, които предлагаме. Въпреки това обаче, ще се опитаме да отговорим на част от въпросите ви. Ето кои са най-често задаваните ни въпроси от наши клиенти, които все още се колебаят дали да се възползват от помощта на професионалисти или сами да се заемат с тази задача.

Колко време и колко би ми струвало наемането на хамали за преместване на покъщнина

Без да сме предварително запознати с положението, в което се намирате, то няма как да ви кажем с категорична точност колко време и пари би ви струвало наемането ни. Именно поради това изпращаме човек на предварителен оглед или извършваме консултация по телефона, за да добием реална представа за работата, която ни очаква!

Когато става дума за преместване на единични вещи, то в сайта може да откриете ценоразпис за тяхното преместване или изхвърляне. Ако се затруднявате с откриването му, нищо не ви пречи да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81, където ще получите актуална информация и отговор на всеки един въпрос, който засяга пряко услугите предлагани от ДЖЪНК БГ.

Безплатно преместване на покъщнина

Нашата фирма предлага безплатни хамалски и транспортни услуги, НО в случаите, когато става дума за изхвърляне на стари мебели, ненужна покъщнина и вещи. Тогава в зависимост от тяхното състояние и количество бихме могли да ви избавим от тяхното присъствие напълно безплатно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *