Продължете към съдържанието

Фирма предлага демонтиране и събиране на стари мебели

Демонтиране и събиране на стари мебелиВие мечтаете да изхвърлите всички стари мебели от дома си след голям ремонт? Желаете да се избавите от отпадъка натрупан след строително монтажните работи у вас? Но усещате, че от такова голямо количество стари мебели и друг отпадък обикновени способи няма да стане.

И тук изниква проблема: как без катастрофални сътресения да решите този проблем – да се избавите от вече ненужните вещи? За съжаление в нашите градове няма специални отделни места, където да бъдат оставени старите ви мебели и някои да ги изнесе вместо вас за утилизация. Предимно с крупно габаритните вещи, като ( шкафове, дивани, кресла и др. ) или с голямо количество отпадък трябва да се заемете вие.

Никак не върви ненужните мебели да бъдат оставени на стълбищната площадка и то за дълго време, не е добре да бъдат оставени и редом до контейнерите за боклук – защото от там никои няма да ги вземе, а да ги складирате в къщи също не е добър вариант. Само е необходимо да звънете на фирма за хамалски услуги и нейните служители ще решат всички ваши проблеми. Те ще демонтират и съберат всички ваши стари мебели, ще ги изнесат, натоварят и извозят до определените за това полигони за утилизация.

Вие можете просто да поръчате извозването на старите мебели, а хамалите да свършат цялата работа – поръчвайки извозване на мебели, те ще бъдат демонтирани, опаковани и натоварени на камион от специалистите, които ще се справят с поставената задача максимално бързо и професионално. Те ще бъдат готови да извършат демонтажа на стари и ненужни конструкции: прегради, врати, вградени мебели, окачени тавани, санитарна техника и ще ги натоварят на камиона за извозване.

Опитните хамали под ръководството на своя бригадир ще ви избавят от необходимостта да сбирате всички ваши приятели и познати да се притекат на помощ. Работниците за кратко време ще изнесат ненужната мебел, битова техника и санитарна техника от дома ви, след което акуратно и бързо ще ги натоварят на камиона за утилизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *