Продължете към съдържанието

Фирма за изхвърляне на стари мебели в София

Като една от водещите фирми в сферата на хамалските и транспортните услуги в София и региона предлагаме изхвърляне на битови отпадъци и всякакви други вещи. Нашите хамали могат да се погрижат за цялостната процедура или само за извозването на боклуците до сметището за депониране. В зависимост от вида и количеството, работата може да протече по различен начин. Ето какви услуги предлагаме и как можем да ви бъдем полезни.

Изхвърляне на мебели

Както споменахме вече, нашата фирма предлага изхвърляне на всякакви видове мебели, вещи и други подобни отпадъци. Осигуряваме хамали и транспорт за целта. Тук е момента да посочим, че има значение не само количеството и вида на боклуците, но и мястото, на което се намират.

Изхвърляне на мебели от мазе или таван

Почистването на мазе или таван от стари мебели не винаги преминава гладко. Особено, ако в тези помещения са оставени по-големи вещи от типа на диван, секция, гардероб или т.н. Те се изнасят трудно, дори в разглобен вид.

Изхвърляне на мебели от къща

Ако става дума за цялостно почистване на къща от стари вещи, то тази процедура може да отнеме повече от предвиденото време. Особено в случаите, когато говорим за почистване на боклуци от изоставена къща. Тук трябва да посочим, че, предлагаме цялостно почистване на къща с дворно място. Изхвърляме абсолютно всякакви видове отпадъци – битови; строителни; метални и т.н.

Фирма за изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на мебели от апартамент

Има известна разлика между почистване на къща и апартамент от стари мебели. Може да ви изглежда логично една къща да разполага с повече отпадъци, но е имало случаи, в които сме изхвърляли „тонове“ боклук от двустаен апартамент. Основната разлика при изхвърлянето на мебели от апартамент не е в количеството, а в начина – изнасянето, извозването, разглобяването и т.н.

Извозване на битови отпадъци до сметище

Предлагаме само извозване на битови отпадъци до сметище. Например, ако сами можете да се справите с тяхното почистване и имате нужда само от транспорт, ние можем да ви осигурим такъв!

Изхвърляне с демонтаж и изнасяне

Освен транспорт, осигуряваме и контейнери за отпадъци. Натоварвате всичко в тях и ние идваме, и ги извозваме до сметището. Въпреки това можем да се погрижим и за тяхното изнасяне, натоварване и извозване.

Контейнер под наем

Както споменахме вече, можем да ви осигурим контейнер за почистване на боклуци – строителни или битови. За цени и наемане на контейнер ни позвънете на посочения телефон.

Транспорт под наем

Освен за изхвърляне, можем да ви осигурим транспорт за различни нужди – преместване; доставка и т.н.

Като специализирана фирма в сферата на почистването на отпадъци можем да ви предложим нашата оферта за БЕЗПЛАТНО или евтино изхвърляне на мебели и ненужни вещи! Фирмата ни предлага гъвкави условия, при които ви гарантираме перфектно обслужване и най-добри цени в София и региона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *