Продължете към съдържанието

Фирма за преместване на покъщнина в София

Търсите фирма за хамалски и транспортни услуги, която може да осъществи бързо и евтино преместване на покъщнина в София и региона? Попаднали сте на правилното място! ДЖЪНК БГ може да ви свърши отлична работа и бъдете сигурни, че няма да останете разочаровани! ЗА разлика от много други фирми в занаята, ние спазваме предварителните уговорки и не променяме уговорената цена. В момента, в който си стиснем ръцете и постигнем договорка, която да устройва и двете страни, бъдете сигурни, че преместването ще бъде осъществено според очакванията ви!

За съжаление обаче, няма как да се ангажираме с конкретни цени и срокове, без да сме се запознали първо с това, което ни очаква. Предполагаме, че ще се съгласите, че между преместване и преместване има огромна разлика! От практиката знаем, че има случаи, в които преместването на стара покъщнина може да бъде извършено в рамките на 1 час, но има и такива, които продължават с часове и дори дни. В зависимост от количеството на вещите и разстоянието, на което ще се извозят, се преценява какви усилия би ни коствало това.

Фирма за преместване на покъщнина

Някои мебели и вещи се нуждаят от допълнителна обработка. Също така демонтаж и изнасянето им могат да бъдат специфични. В тази графа спадат ценни вещи като фина техника; кожени мебели; дървени мебели направени от мек материал; антики и други подобни предмети. За тяхната безопасност се предприемат специфичните мерки. Да разгледаме например как би протекло преместването на кожен диван. Първото нещо, което се прави е да се обезопасят „краищата“ му, за да се избегне скъсване или надраскване при изнасянето и извозването му. Също така е хубаво да се обвие целия в найлон, което ще го предпази от изцапване. При натоварването и самото му транспортиране, е желателно да се предотврати каквъто и да било контакт с останалите вещи в каросерията на превозното средство. Поне половин метър разстояние трябва да има между тях, за да сте сигурни, че при внезапно спиране или остра маневра няма да се стигне до „фатален сблъсък“. Разбира се, вещите се обезопасяват със специално колани, които да ги „стопират“.

Има още безброй тънкости и подводни камъни, за които не знаете и които могат да усложнят едно на пръв поглед „елементарно“ преместване. Затова винаги съветваме нашите клиенти, които се колебаят дали да се възползват изцяло или частично от нашите услуги, да преценят до каква степен имат готовност да се справят сами с тази задача и след това да вземат крайно решение. Някои ни търсят само за осигуряване на превоз на товара, без хамалските услуги – изнасяне, демонтаж, опаковане и т.н.

Ако разполагате с необходимото свободно време, транспорт и желание, то бихте могли и сами да се справите, но във всички останали ситуации – доверете се на професионалистите! Те няма да ви подведат и ще ви спестят много нерви, време и усилия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *