Продължете към съдържанието

Хамалите от Junk.Bg – демонтаж и изнасяне на стари мебели в София

Ако сте попаднали при нас, тъй като имате нужда от помощ за изнасянето на мебелите при преместване или изхвърляне в София и региона, то нашите хамали могат да ви окажат необходимото съдействие в случая! JUNK.BG ще ви гарантира висококачествено обслужване, без значение дали става дума за изнасяне на стар диван или за изнасяне на цялостно обзавеждане. Единственото, което трябва да направите, е да позвъните на посочения телефон. За другото, ще се погрижим ние.

Зад хамалската дейност стоят куп организационни и други дребни подробности, от които до голяма степен зависи успехът на работата. За да бъде извършена бързо и качествено, тя трябва да бъде на достатъчно високо ниво. Много хора подценяват организирането на едно изхвърляне на стари мебели и впоследствие си патят. Поради тази причина ви съветваме да вземете под сериозно внимание всички „организационни подробности“, които са свързани с тази процедура, преди да се захванете с нея. Ето на кои неща трябва да обърнете по-сериозно внимание. Съветваме ви да го направите, защото те могат да ви изиграят „лоша шега“ във възможно най-неподходящия момент.

Транспорт

Без значение дали смятате да изхвърляте старите мебели или да ги преместите на друго място, ще ви трябва подходящ превоз. Най-удачният избор в случая е микробус, а за по-големи количества може да използвате и камион. Тук е момента да отбележим обаче, че в правилата за движение в населените места забраняват използването на камиони. Така че, дори да разполагате със собствен камион може да ви се наложи да потърсите друго превозно средство.

При положение, че не разполагате със собствен превоз, ще трябва да потърсите такъв от някой познат или фирма. В зависимост от обстоятелствата изберете този, който е по-изгоден за вас и целите, които сте си поставили. Ако времето ви притиска и не можете да чакате някой приятел да ви услужи със своя микробус, то ни се обадете! Нашата фирма отдава транспорт под наем в София на ниски цени. Тук е моментът да отбележим, че ще ви бъде доста по-изгодно да се възползвате от комплексните ни хамалски и транспортни услуги, които включват демонтаж и изнасяне на стари мебели с преместване или изхвърляне.

демонтаж и изхвърляне на стари мебели

Помощници

Трудно ще се справите сами с цялата процедура, без някой, който да ви придържа в „ключовите моменти“. По принцип много хора си мислят, че това е най-лесната част от „организацията“. Вероятно сте обсъдили с някой приятел, че след няколко дни ще имате нужда от помощ за изнасянето на част от старите си мебели и той „отговорно“ ви е обещал, че ще ви помогне, но както често се случва, когато дойде време за истинската работа – изниква „нещо важно“.

Други

В тази графа спадат „останалите“ дребни подробности, които могат да ви спънат работата. Например, ако не сте достатъчно внимателни в това, което извършвате и се стигне до „непредвидени ситуации“ от типа на „счупване или нараняване на дадена вещ“; „повреждане на техниката, която използвате“ и т.н. Те могат да ви костват допълнително време, нерви и усилия, които в крайна сметка да се окажат непреодолими за отстраняване.

Хамалски услуги от JUNK.BG

Ако се възползвате от нашите хамалски услуги за демонтаж и изнасяне на стари мебели всички споменати „подробности“ и „усложнения“ автоматично ще отпаднат. Ние имаме грижата и ви гарантираме, че изхвърлянето или преместването на покъщнината ще премине, без никакви затруднения и ще бъде извършено в обещаните срокове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *