Продължете към съдържанието

Изхвърля стари дивани и маси в София на добри цени

Диванът и прилежащото с него обзавеждане, е желателно да се изхвърли от специалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги. Причините ли? Мнозина решават да изхвърлят ненужните си вещи с помощта на хамали, вместо да си губят времето, да изразходват ценно време и усилия.

Изнасянето на диван и холна гарнитура може да ви създаде много по-големи трудности, отколкото може да си представите. Повечето дивани не могат да се разглобяват. Поради тази причина се изнасят в цял размер, което по един или друг начин създава предпоставки за неудобства. Предполагаме, че поне един от вас е изнасял диван и се е сблъсквал „на живо“ с трудностите, които се крият зад това действие. Като добавим и няколко фотьойла, маса, табуретки и столове, то нещата съвсем загрубяват.

Изхвърля стари дивани

Много хора не успяват да се справят сами и търсят професионална помощ. Ние ви съветваме добре да си направите сметката и да прецените дали възможностите ви го позволяват или също ще трябва да потърсите помощ. Не бъдете твърдоглави, а направете реална самооценка. Някои хора подценяват сложността на хамалските услуги, а други смятат, че могат да се справят с всяка една работа, с която се захванат. На пръв поглед изнасянето на диван и няколко други вещи не изглежда сложно и ако разполагате с необходимите условия и инструменти, ще успеете да се справите. Във всички останали ситуации ви препоръчваме да потърсите професионална помощ!

ДЖЪНК БГ предлага евтино изхвърляне на диван с демонтаж и извозване до сметище. Можем да ви избавим от ненужната вещ още в деня, в който ни позвъните. Нашите мобилни екипи са постоянно на линия и очакват да бъдат повикани. Не губете време и не отлагайте днешната работа за утре. Осигуряваме и превоз под наем за извозване на отпадъци или вещи при изхвърляне и преместване.

Така че, ако ви предстои смяна на обзавеждането след ремонт можем да ви осигурим и почистването на строителните отпадъци. Разполагаме с необходимия ресурс за извършването на мащабни операции от подобен тип. Осигуряваме превоз и квалифицирани кадри, които да се справят с всяка една задача, която им възложите. Ние можем да го направим и бъдете сигурни, че няма за какво друго да се притеснявате. Спазваме срокове и работим според упоменатите предварително параметри. Позвънете ни на посочените телефони и ще бъдат обсъдени и изяснени всички детайли около работата.

Освен за изхвърляне на стари мебели може да ни потърсите още за:

  • Извозване на вещи и отпадъци.
  • Демонтаж и изнасяне на кухненски шкафове.
  • Изхвърляне на боклуци.
  • Доставка на стоки и материали.
  • Изхвърляне на балатум, паркет, плочки и т.н.

ДЖЪНК БГ изхвърля всякакви видове отпадъци на страхотни цени и при преференциални условия. Осигуряваме и транспорт под наем. Потърсете ни и няма да останете разочаровани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *