Продължете към съдържанието

Фирма изхвърля стари маси и шкафове 0898 91 81 81

Изхвърля стари маси и шкафовеНа фирмите за хамалски услуги можете да поръчате услугата „изхвърляне на маси и шкафове за утилизация“, които са излезли в негодност, както дивани, кресла и друга мека мебел. Извозването за утилизация на стари маси и шкафове е актуална услуга за тези, които не могат или не искат да вдигат предмети. Възможно е извозването на всички мебели от дома ви или частично, поради продажба на жилището ви или покупка на ново. Утилизацията на перални машини и съдомиялни също се извършва бързо и акуратно. Не се колебайте и се доверете на професионалистите.

Какъвто и проблем да имате относно изхвърлянето на мебели и вещи се обърнете към фирма за хамалски услуги – било то извозване на хладилник, утилизация на пиано или искате да изхвърлите цялата мебел от дома си. Ако пред вас стои въпроса, как да изнесете сейф, оргатехника, стара офисна мебел, стари книги и много други предмети, то професионалистите акуратно ще ви помогнат да решите всички ваши проблеми.

Бригадата хамали може да се състои от един до пет човека, като всичко зависи от сложността на поръчката. Първоначално се изготвя списък на всичките вещи предстоящи за изхвърляне и превозване. Добре е хамалите предварително да знаят обема и количеството на предметите и ако е повече отколкото е товароподемността на камиона ще се наложи да се направи втори курс. При утилизиране на шкафове, то трябва да се упомене има ли вещи или книги за утилизация, защото предметите в шкафовете са допълнителна кубатура. Ако за утилизация имате диван, опишете неговия размер, защото габарити биват различни. Ако вие утилизирате хладилник, също трябва да опишете приблизителните му размери, защото има с много големи габарити и е нужно да им се предвиди място.

След подаване на вашата поръчка и съгласуване на цени и време, до вашия дом ще пристигнат хамали. Вие ще им покажете, какво има за изнасяне, след което те ще започнат изнасянето на старите вещи и предмети от дома ви. Вие ще се убедите, че всичко това, което искате да напусне дома ви е било изхвърлено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *