Продължете към съдържанието

Изхвърля стари мебели от апартамент в София

ДЖЪНГ БГ изхвърля стари мебели от апартамент или жилище в София и региона. Изнасяме вехтории и ги утилизираме според европейските разпоредби за тяхното рециклиране. Осигуряваме необходимия транспорт и хамали за осъществяването на почистващите дейности.

Изхвърлянето на боклуци от апартамент в никакъв случай не може да бъде определено като „лека“ и „ненатоварваща“ задача, с която да запълните свободното си време през уикенда. Съветваме ви добре да прецените дали бихте могли да се справите сами с нея или по-добре да потърсите фирма, която да ви гарантира безпроблемното изхвърляне на въпросните битови отпадъци.

Хамалската дейност е строго специфична и индивидуална. Излишно е казваме, че от изхвърляне на боклуци от жилище до изхвърляне на боклуци от жилище има сериозна разлика. Например разчистването на апартамент може да се изразява в изнасянето на ненужните вещи от едно помещение, докато друго почистване на жилище може да бъде „комплексно“ и да обхваща цялото обзавеждане, което се намира в него. Поради това няма как да ви дадем конкретна оферта, без да сме запознати първо с работата, която ни очаква.

изхвърля стари мебели

ДЖЪНК БГ изхвърля всякакви видове мебели, без значение от тяхното количество или състояние. В зависимост от тези и други критерии, изхвърлянето може да бъде напълно безплатно, но повече за тази оферта може да научите, ако се свържете с нас.

Общо взето изхвърлянето на стари мебели, се разпределя в три компонента – демонтаж и подготовка; изнасяне; натоварване и извозване до сметище. С риск да се повторим ще отбележим, че нещата са много субективни и във всеки един аспект на хамалската дейност могат да протекат по различен начин, независимо, че носят едно и също наименование. Съвкупността от тези дейности представлява т.нар. „изхвърляне“. Важно е да се посочи още, че за разлика от останалите услуги в сферата на хамалогията, когато говорим за изхвърляне, нещата протичат много по-бързо и „грубовато“.

Освен комплексно почистване на жилища от битови отпадъци, можете да ни наемете за изхвърлянето на единични вещи. Например купили сте си нов диван или секция и нямате нужда от старата, позвънете ни и ние ще се погрижим за тяхното изхвърляне. Можем да сторим това още в същия ден, в който ни позвъните и то напълно безплатно.

Нашите хамали могат да се ангажират с цялостната процедура, когато става дума за изхвърляне на стари мебели. В зависимост от нуждите ви можем да осигурим само транспорт, хамали или техника за изхвърлянето на въпросните отпадъци. Поради тази причина предлагаме превоз под наем или хамали за изнасяне на стари мебели.

ДЖЪНК БГ предлага разнообразие от хамалски и транспортни услуги в София и региона. Може да ни потърсите не само за изхвърляне на ненужни вещи, но и за преместването на такива. Разгледайте списъка с услуги, които предлагаме и ако имате някакви въпроси – не се свенете да ни позвъните на посочените телефони за контакт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *