Продължете към съдържанието

Изхвърляне и извозване на дървении и отпадъци в София

За изхвърляне на каквито и да било отпадъци винаги може да потърсите услугите на ДЖЪНК БГ. Почистваме жилища от ненужни вещи; площадки от строителни отпадъци; режем стари храсти и дървета и ги извозваме до сметището за депониране. Процедурата по изхвърляне на битови отпадъци изисква специална подготовка. Особено в случаите, когато става дума за дървени или строителни отпадъци. И двата типа боклук подлежат на регламентирана утилизация/рециклиране/, поради което се налага да бъдат предприети специфични мерки.

Когато ни наемат за изхвърляне и извозване на дървении и отпадъци до сметище, първото нещо, което правим е да се  запознаем с обстановката и обекта, който ни е възложен. Това се прави, с цел, за да се оптимизира работното време и усилията, които ще бъдат изразходвани. Също така информацията, която добиваме ни позволява да създадем максимално „гъвкав“ план на работа, който да бъде съобразен не само със свободното време на хората, но и с техните финансови възможности. Не е тайна, че ДЖЪНК БГ предлага безплатно изхвърляне на стари мебели, дървени и битови отпадъци. Те са достъпни за всеки един жител на София и региона. Без значение от количеството на боклуците и мястото, на което се намират, те могат и ще бъдат изхвърлени дори без пари от нашите хамали!

Изхвърляне и извозване на дървении и отпадъци

Повече информация за безплатното изхвърляне на стари мебели, вещи и други битови отпадъци може да получите на телефон 0898 91 81 81.

Конкретно за дървените мебели, основната цел на тяхното „регламентирано изхвърляне“ или т.нар. рециклиране, се извършва, за да се опази околната среда и изсичането на горите. Според последни данни на Европейската асоциация, рециклирането на битови отпадъци и в частност стари мебели и други дървени вещи, намалява с до 15 % изсичането на горите в световен мащаб! Именно това е основната причина, поради която ЕС насърчава рециклирането на битови отпадъци.

Изхвърлянето на стари мебели, например, съвсем не е проста задача. Тя може да се окаже непосилна за вашите възможности. Много хора го разбират това и предпочитат да потърсят професионална помощ, отколкото да се мъчат да организират целия процес и същевременно да се нагърбят с неговото извършване. На теория всичко звучи просто. Дефакто би било да бъде така, но при условие, че разполагате с необходимите „ресурси“, ако можем да се изкажем по този начин. Какви са те? – Време, транспорт, техника и поне един човек, който да ви помогне за изнасянето и натоварването на отпадъците!

Именно първите три посочени са в основата на евентуалните проблеми, с които бихте могли да се сблъскате, ако се захванете сами с почистването и изхвърлянето на дървените отпадъци. От личен опит ви съветваме, ако нямате транспорт изобщо да не се захващате с това. Без значение от количеството на боклуците. Дали става дума за един диван или за цяла купчина от отпадъци, това не е важно. При всички положения ще имате нужда от микробус или друго превозно средство с по-голяма каросерия. Дори може да ви се наложи да използвате специална техника за изнасянето, разглобяването и натоварването на определен тип отпадъци. Доста относително е колко време ще ви бъде необходимо, за да се справите с изхвърлянето на боклуците.

ДЖЪНК БГ може да ви гарантира, че всяко едно изхвърляне и извозване на дървении и отпадъци ще бъде извършено в предварително уговорените срокове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *