Продължете към съдържанието

Изнасяне и изхвърляне на багаж в София от професионалисти

Покрай преместването на ново място трябва да се свършат хиляди неща. Като започнете първо от спирането на услугите, които получавате от местните доставчици – ток; вода; парно; телефон; интернет и т.н. и се стигне до изхвърлянето на непотребните вещи. Общо взето е напълно нормално да забравите за нещо в цялата „бъркотия“. Въпреки че, не е препоръчително да го правите, но понякога просто то се случва.

Мнозина търсят професионална помощ, когато им предстои преместване на багаж или изхвърлянето на такъв. Вероятно и вие сте попаднали в нашия сайт с този мотив – някой да ви окаже съдействие, за да преминат нещата гладко и без никакви проблеми. Хамалите на ДЖЪНК могат да бъдат тези, които да отнемат товара от плещите ви. НЕзависимо от каква помощ имате нужда – за изнасянето; за превозването на вещите или и за двете. Бъдете сигурни, че с тяхната професионална намеса няма да има за какво да се притеснявате. Всичко ще премине според предварителната договорка и начертаните планове.

Преместване на багаж

Цялата процедура около преместването на личен багаж и вещи може да отнеме няколко дни. Дебело подчертаваме, че тези няколко дни не се изразяват в изнасянето и извозването на товара, ами в подготовката за цялата операция. Разбира се, до голяма степен зависи от количеството багаж, което ще премествате. Ако става дума за няколко вещи, чувала с дрехи или кашони със стари книги, то всичко може да премине в рамките на ден. Но, ако се нанасяте в ново жилище, барабар със старите вещи, обзавеждане и багаж, то само подготовката ви може да отнеме седмица! В такъв случай дори може да бъде необходимо използването на специализиран превоз и инструменти, с които да се извърши хамалската и транспортната дейност.

Изхвърляне на багаж в София

Изхвърляне на багаж

На пръв поглед хамалската и транспортната дейност, се припокрива с тази, която се извършва при преместването, но разликата е в „детайлите“. Именно те могат да се окажат решаващи за „цялостния успех“ или „неуспех“. Ако трябва да направим кратко сравнение между усилието и времето, което отнема преместването на багаж с изхвърлянето на ненужни вещи, то първата задача, ще ви коства много повече „ресурси“.

Изхвърлянето на битови отпадъци може да протече значително по-бързо и лесно. Основната причина за това, се крие във факта, че не се полагат сериозни усилия за обезопасяването на вещите. Като например специфичен демонтаж и опаковане, което да ги предпази от счупване или друг повреда по време на хамалската и транспортната дейност. Докато при изхвърлянето може да се прибегне дори до счупване на вещите, за да се улесни тази процедура!

Момчетата на ДЖЪНК БГ са специализирани в тази област. Преминали са през необходимите курсове и обучение, за да работят в сферата на хамалските и транспортните услуги. Гарантирано най-добри цени и обслужване в София и региона. Позвънете ни и се убедете в това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *