Продължете към съдържанието

Изхвърляне на битови отпадъци и мебели в София

ДЖЪНК БГ предлага специализираните си хамалски и транспортни услуги, когато става дума за изхвърляне на битови отпадъци и мебели в София и региона. Ние разполагаме с всичко необходимо, за да се справим с почистването на жилища, сгради и други обекти от битови отпадъци. Освен от ненужната покъщнина, офис техника и оборудване, може да ни потърсите и за почистване след ремонт или при изхвърляне на боклуци от градина и двор. Режем храсти, стари дървета и т.н. Днес обаче, искаме да обърнем по-голямо внимание на т.нар. изхвърляне на битови отпадъци и мебели от жилище. Въпрос, който предстои да бъде на дневен ред за мнозина от вас. За онези, които планират пролетно почистване или такива, които са решили, че е крайно време да се отърват от ненужните вещи, които, освен да заемат място – не се използват за нищо друго!

В категорията „битови отпадъци“ спадат всички видове вещи и покъщнина. Например – посуда, електроуреди, вестници, списания, консерви и т.н. Колкото до мебелите трябва да отбележим, че те се разделят спрямо своя вид, който до голяма степен предразполага начина, по който ще бъдат изхвърлени и утилизирани. Меките мебели се изнасят и изхвърлят по доста по-различен начин спрямо дървените и останалите видове обзавеждане. Освен това трябва да добавим още, че освен, „материала“, от който са направени, мебелите се категоризират и спрямо начина си на разглобяване. Той също играе съществена роля при цялата „процедура“.

Изхвърляне на битови отпадъци и мебели

Демонтажът и изнасянето на секция при изхвърляне може да отнеме различно време. Разбира се, до голяма степен процеса се улеснява, тъй като въпросната вещ, ще се изхвърля и няма нужда да се подхожда предпазливо към нейното разглобяване, с цел да се съхрани здравината й. Това важи и за всички останали многосъставни мебели – кухненски шкафове, легла, спални и т.н.

Какво е нужно за изхвърляне на битови отпадъци и мебели

Като ресурс са ви необходими следните неща: достатъчно свободно време, верни помощници и подходящ превоз, с който да извозите боклука до сметището. На пръв поглед звучи просто. Действително не е толкова сложно, но изисква сериозност, желание за работа и желязна организация. Без тях трудно ще успеете да се избавите от ненужните вещи или ще изразходвате много повече време и усилия от необходимите.

Може би ще се запитате защо боклуците, се сортират, а не се изхвърлят на едно място. Освен хартия, пластмаса и стъкло, се рециклират и много други видове отпадъци. В случая – електроуреди, мебели и т.н. Поради тяхната същина и начин на термична обработка, се разделят на специфични категории. Няма как да се „автоматизира“ или „уеднакви“ целия процес, поради което трябва да се отделят едни от други.

Въпреки това ДЖЪНК БГ може да ви предложи комплексното им изхвърляне в един ден. Разполагаме с достатъчно на брой превозни средства, хамали и транспорт, за да извършим експресно разчистване на всякакви видове отпадъци. По-конкретна информация по този въпрос обаче, може да получите, ако ни се обадите на посочените телефони в сайта. Изпращаме човек за предварителен оглед, с когото може да обсъдите на място всички подробности около изхвърлянето на отпадъците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *