Продължете към съдържанието

Изхвърляне на фотьойли и бюра с холно обзавеждане

На пръв поглед изхвърлянето на фотьойл, бюро или друго обзавеждане изглежда лесно. Хващате се с някой приятел и набързо изхвърляте всички ненужни вещи. Без да влагаме никакви лоши чувства обаче, ще трябва да ви разочароваме. Нещата не стоят толкова просто и ако трябва да бъдем докрай обективни, то ще посочим, че понякога си е нужна просто „професионална намеса“. Разбира се, не казваме, че няма да можете и собственоръчно да се справите, но след като анализирате ситуацията и добре прецените фактите, ще разберете, че по-добрата алтернатива е да потърсите хамали, отколкото да се гърбите сами.

Изхвърлянето на мебели, се извършва поетапно. Ето как би протекло едно изхвърляне на фотьойли и бюра с холно или друго обзавеждане.

Демонтаж

Първото нещо, което трябва да се направи, е да се подготвят вещите за изхвърляне. Неминуемо ще е необходим демонтаж или поне в 90 процента от случаите. Предполагаме, че може да имате известни затруднения с изнасянето на фотьойлите и останалите по-обемисти вещи. Поради това е възможно да се стигне до демонтаж, който да улесни изнасянето им. Тук говорим за изхвърляне, така че, демонтажът може да не е прецизен и няма нужда да се пипа внимателно, за да се предпазят вещите от надраскване или счупване.

Изхвърляне на фотьойли и бюра

Изнасяне на мебели при изхвърляне

Дори разглобени, някои мебели са твърде тежки и неудобни за носене от сам човек. Поради това ви препоръчваме да потърсите поне един верен помощник. В зависимост от жилището ви и неговите „характеристики“, изнасянето може да протече по различни начини. Например, ако обитавате апартамент в жилищна кооперация в центъра, която не се слави с широки коридори, то меко казано нещата могат да загрубеят. Ако някога сте внасяли или изнасяли прекалено голям диван от дома си, то вероятно знаете какво имаме предвид.

Извозване

Мнозина си мислят, че извозването е най-леката част от цялата процедура, но само, ако знаеха колко много грешат. Намирането на подходящ транспорт; натоварването и разтоварването му може да се окаже непосилно за мнозина. Ако нямате собствено превозно средство или такова, което да вземете от някой приятел, то не си правете илюзии, а по-добре наемете транспорт от някоя фирма. ДЖЪНК БГ предлага превоз под наем при изхвърляне или преместване. Също така осигуряваме и специални контейнери за отпадъци, които впоследствие наш екип ще извози до сметището вместо вас. Казано с други думи – вашата задача се свършва след изнасянето на боклуците от дома ви. За тяхното извозване и утилизиране, ще се погрижим ние!

ДЖЪНК БГ предлага безплатно изхвърляне на стари мебели – дивани, фотьойли, бюра, холно обзавеждане и каквото още се сетите! За повече информация относно хамалските и транспортните услуги, които предлагаме – позвънете ни на телефон 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *