Продължете към съдържанието

Хамали за изхвърляне на мебели и обзавеждане с кашони и чували

ДЖЪНК БГ извършва цялостно почистване и изхвърляне на мебели и обзавеждане с кашони и чували от жилище в София и региона. Изпращаме хамали, които да се погрижат за всички ненужни вещи. Свържете с нас на посочените телефони, за да научите повече относно нашите хамалски и транспортни услуги, които могат да ви бъдат полезни в даден момент от живота – било то преместване, изхвърляне или извозване на покъщнина. Почистваме не само жилища, но и общи части от мазета, запустели сгради, офиси, болнични заведения, мазета, тавани, гаражи, складове и всякакви други площадки.

Изхвърляне на мебели и обзавеждане с кашони и чували

Изхвърляне на мебели

Мебелите се изхвърлят на специализирани депа, които се занимават с тяхната утилизация. Ние от ДЖЪНК БГ разполагаме със собствено сметище за битови отпадъци. Поради тази причина можем да ви предложим безплатно изхвърляне на мебели, електроуреди и всякакви други вещи. За тази „оферта“ може да научите повече, ако ни се обадите на посочените телефони. Другото, което трябва да знаете за изхвърлянето на стари мебели, е свързано с демонтажа им. Въпреки че, ще ги изхвърляте, е желателно да ги разглобите на „дребни части“, които да улеснят изнасянето и извозването им. По този начин процедираме ние и смятаме за правилен.

Защо с кашони и чували

За да улесним и ускорим изнасянето , използваме кашони и чували. В тях пъхаме по-малките по размер мебели и други вещи, ако има такива. Обикновено покрай мебелите хората, се сещат, че разполагат и с друга ненужна покъщнина, от която искат да отърват – дрехи, книги, посуда, играчки и т.н. Тях ги слагаме в кашони и чували.

Изхвърляте ли други отпадъци

Както споменахме вече – да. Изхвърляме всякакви видове отпадъци – битови, строителни и т.н. Искаме да вметнем, че в зависимост от техния вид, се изхвърлят по различен начин. Неслучайно строителните отпадъци, се утилизират отделно от останалите. Поради своето химическо естество, което ги прави опасни за околната среда и не позволява изхвърлянето им на „обикновените“ бунища. В категорията строителни отпадъци спадат всички видове материали – плочки, цимент, бетон, латекс, боя и каквото се сетите. За целта можем да осигурим контейнер, който може да напълните сами, а ние да се погрижим само за извозването на отпадъците до сметището. Другият вариант, е да се заемем с цялостната процедура по тяхното изхвърляне – от изнасянето до извозването им.

Изхвърляне на мебели и обзавеждане с кашони и чували цени

Извозване до сметище

Разполагаме с достатъчно на брой превозни средства, които могат да бъдат употребени за целта. Микробуси, камиони и т.н. Обикновено за изхвърлянето на стари мебели изпращаме микробуси, а при почистването на дворни места от храсти, дървета и други отпадъци – камиони. Можем да ви предложим комплексни услуги по почистване, които включват и извозване до сметище или да осигурим превоз само за транспортирането им до бунището.

Каквото и да решите, ДЖЪНК БГ винаги е на ваше разположение. Може да се възползвате от нашите услуги по всяко едно време. В зависимост от часа, в който ни се обадите, бихме могли да се отзовем още на същия ден. За цени, услуги и всичко останало, което ви интересува – позвънете ни. Изготвяме индивидуални оферти, в зависимост от вашите желания и финансови възможности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *