Продължете към съдържанието

Изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи в София

Запленени от предстоящото закупуване на ново обзавеждане, често ни се случва да забравим да решим един „бъдещ” проблем, който може да ни създаде много сериозни главоболия. А, именно – „Какво ще правим със старите мебели”. Хубаво е да го решите това, преди да пристъпите към закупуването на новите вещи.

Ако имате нужда от помощ за разрешаването на този проблем, може да разчитате на нашите специализирани хамалски и транспортни услуги при изхвърлянето на мебели, ненужни вещи и битови отпадъци от апартаменти и къщи. Именно това е основния предмет на дейност на нашата фирма. Разполагаме с необходимата техника; транспорт и собствено сметище за депониране. Благодарение на тях, можем да ви гарантираме бързата и експедитивна намеса във всеки един момент!

Изхвърляне на мебели

Самото изхвърляне на стари мебели се изразява в няколко хамалски услуги, от които бихте могли да се възползвате и по отделно, ако имате такава нужда. Нека разгледаме всяка една от тях, а след това ще обърнем внимание и на комплексната услуга позната като „изхвърляне на стари мебели и покъщнина”.

Демонтаж

Някои видове мебели няма как да се изнесат, без да бъдат предварително разглобени. Като например – диван; секция; гардероб или други подобни. При тях демонтажа е наложителен. Положителното в случая е, че за разлика от „преместването”, разглобяването на вещите може да не бъде чак толкова прецизно. Възможно е да се стигне дори до леко натрошаване на вещите, за да не губи време и същевременно да се спестят усилия.

Изхвърляне на мебели от апартаменти и къщи

Изнасяне

Изнасянето зависи до голяма степен от предходния процес. То не би трябвало да създаде сериозни проблеми, ако вещите бъдат разглобени достатъчно, но дебело подчертаваме, че някои вещи няма как да се демонтират изцяло. Това от само себе си може да доведе до известни затруднения.

Извозване

Транспортирането на боклуците може да стане на няколко курса, в зависимост от тяхното количество. Именно демонтажа на мебелите е от голямо значение за това колко време и усилия ще коства извозването. За да се „оптимизира” максимално целия процес, е желателно да се използва каросерията на превоза „до тавана”. Така може да се съкратят курсовете до сметището. Разбира се, ако става дума за изхвърлянето на покъщнина от запустяла къща от боклуци, то тогава препоръчваме използването на по-голямо превозно средство – камион, например. В някои случаи обаче, това няма как да се случи, тъй като достъпът до жилищата е невъзможен.

Самото изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци отнема различно време и усилия. Без да сме наясно с работата, която ни очаква, няма как да ви изготвим конкретна оферта или да се ангажираме със срокове. При по-мащабни проекти изпращаме наш представител, който да прецени на място как ще се процедира, а за изхвърлянето на единични вещи можем да ви дадем оферта и по телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *