Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на мебели в града и покрайнините

За да се изхвърлят ненужните вещи, в това число и мебелите, трябва да се положат известни усилия. Тази работа в никакъв случай не е като това да вземеш „чувалчето“ с боклука и да го занесеш до кофата за смет. Изисква се много повече от това. Вероятно вече сте го разбрали, щом се интересувате от нашите услуги и начините, по които можем да ви бъдем полезни. За тях обаче, ще стане дума след малко. Нека сега обърнем внимание на това как протича едно обикновено изхвърляне на мебели в града и покрайнините и какво е необходимо, за да бъде извършено по възможно най-бързия и успешен начин.

Изхвърлянето на мебели може да протече по няколко различни начина. Без да сме запознати със ситуацията, в която се намирате, няма как да бъдем по-конкретни. Най-общо казано работата се дели на няколко „микропроцеса“, които са взаимно свързани – демонтаж, опаковане, изнасяне, натоварване, извозване, разтоварване. Част от тях могат да бъдат пропуснати или да не не се подхожда със сериозно внимание, но това, се определя, когато се вземе предвид същността на задачата.

Демонтаж

При изхвърлянето на ненужни вещи, демонтажът не е от особено голямо значение. Той се изразява най-вече в това да бъдат „приведени“ мебелите в такъв вид, който ще улесни значително тяхното изнасяне и натоварване. В случай, че се затруднявате с разглобяването на част от тях, може да пристъпите към „счупването“ им, ако прецените, че така ще ви бъде по-лесно. Дебело подчертаваме обаче, че при подобни силови методи има доста по-голям шанс да се нараните.

Изхвърляне на мебели и ненужни вещи

Опаковане

Тук няма нужда да сте старателни. Опаковането може да се изрази в събирането на по-малките вещи и парчета в чували, което да улесни тяхното изнасяне. Все пак няма никакъв смисъл да ги изнасяте на няколко пъти, след като може да натоварите всичко в един чувал и да го изнесете накуп.

Изнасяне

ЗА изнасянето на боклуците, ще имате нужда от помощ. Всъщност не за всички, но за някои от тях със сигурност. Става дума за по-големите отпадъци, като гардероб, хладилник, диван и ред други подобни вещи. Тях няма как да ги разглобите или „счупите“. Може би има, но ще ви бъде много по-лесно да повикате някой съсед, приятел или роднина, който да ви помогне да ги изнесете в цял вид, отколкото да губите излишно време и усилия, за да ги разглобите или натрошите.

Натоварване/разтоварване

В зависимост от типа на вещите тази работа може да не ви натовари много или да изпитате сериозни затруднения. Ние използваме специализирани превозни средства, които разполагат с определени „иновации“, чиято цел е да улеснят товаро/разтоварния процес. Тук е момента да отбележим, че не трябва просто да „захвърляте“ вещите в багажното, а да ги подредите по специфичен начин, който да позволи максималното използване на свободното пространство в каросерията.

Извозване

Не би трябвало да срещнете някакви затруднения със самото извозване на боклуците. По-скоро с откриването на превоз може да изпитате главоболия.

ДЖЪНК БГ е специализирана в сферата на изхвърлянето на всякакви битови и строителни отпадъци. Ако прецените, че имате нужда от помощ – позвънете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *