Продължете към съдържанието

Изхвърляне на отпадъци до сметище за боклук в София

Хамалите на ДЖЪНК БГ могат да ви предложат комплексно почистване на жилища и дворни места от отпадъци или само извозване на боклуци до сметище със специализиран транспорт и техника. За мнозина изхвърлянето на битови отпадъци може да изглежда „елементарно“. Нещо, с което дори хлапак би се справил, но от опит ви споделяме, че нещата съвсем не са толкова прости, колкото си мислите или някой, се опитва да ви убеди в това.

Безплатно изхвърляне на отпадъци от JUNK.BG

Разполагаме със собствено сметище за битови отпадъци, което ни позволява да предлагаме безплатно услугите си, когато става дума за изхвърляне на стари вещи, мебели, електроуреди и т.н. За да се възползвате от тази оферта трябва да отговаряте на определени условия. За тях може да научите, ако се свържете с наш представител чрез посочените данни за контакт.

В случай, че ни наемете за безплатно изхвърляне на отпадъци до сметище, което включва изнасяне и извозване на въпросните ненужни вещи, то нещата могат да протекат по доста бърз и експедитивен начин. В предварително уговореното време, ще пристигнат наши представители. Тяхната задача може да бъде комплексна или частична. Какво имаме предвид с това? Много е просто. Комплексната услуга включва цялостно почистване на отпадъците – от изнасянето им до извозването и разтоварването на сметище. Частичната услуга се изразява само в транспортирането им до бунището.

Изхвърляне на отпадъци от апартамент

Неусетно превръщаме жилищата си в малки сметища за ненужни вещи и отпадъци. За съжаление много хора попадат в капана наречен „вещомания“ или казано с прости думи – натрупване на нови и нови вещи, без да има нужда от тях. Най-често това явление се наблюдава при възрастните хора. Навярно сте виждали на какво приличат техните жилища – буквално заградени от стари вестници; списания; пластмасови бутилки; посуда; мебели; електроуреди и т.н.

Много често ни наемат за разчистването на подобни жилища, които са били собственост на самотни пенсионери. От личен опит ви споделяме, че подобни мащабно почистване „от-до“ отнема доста време и усилия. Разбира се, няма как да се ангажираме със срокове, без да сме извършили предварителен оглед на обекта, но, ако все пак искате някакво време за ориентир, то работата може да приключи в рамките на няколко часа или 1-2 дни. Дебело подчертаваме, че почистването може да отнеме повече от 1 ден, когато става дума за цялостно изнасяне на вещи от голяма къща с двор и гараж. Тогава се изпращат една „дузина“ хамали въоръжени с подходящи инструменти, техника и превозни средства.

Изхвърляне на отпадъци до сметище за боклук

Изхвърляне на строителни отпадъци

Вероятно знаете, но за тези, които не, ще споменем, че битовите отпадъци се разделят отделно от строителните. Това се налага поради 2 причини. Първо, защото се утилизират по различен начин и второ, защото строителните отпадъци могат да бъдат изключително опасни за околната среда и човек при пряк контакт с нея. Някои бои, лакове, бетонови остатъци и т.н. са изработени от вредни химикали и токсини. Всъщност тези течности ги има и в някои електроуреди, като хладилника например, в когото се съдържат „фреон“ и именно поради тази причина се предава в специализираните депа за рециклиране, а не се изхвърля на общото сметище.

Няма да има нужда да мислите за всичко това, ако се възползвате от услугите на JUNK.BG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *