Продължете към съдържанието

Фирма за изхвърляне на отпадъци от мазе с кофи и кашони

Изхвърлянето на боклуците от мазето може да ви създаде доста неудобства. Ако не разполагате с достатъчно свободно време, нямате транспорт или хора, които да ви помогнат с тази работа, то ви препоръчваме да потърсите фирма за изхвърляне на отпадъци от мазе. С нейна помощ ще си гарантирате, че всичко ще премине „по мед и масло“. Няма да ви се налага да се цапате из мръсотията и прахта, която вероятно е „обсадила“ това помещение в дома ви. Честно казано има далеч по-смислени и приятни неща, с които да запълните свободното си време.

Изнасяне на отпадъци от мазе

Изнасянето на боклуците, които са затрупали това помещение в дома ви хич не е толкова лесно, колкото си мислите на пръв поглед. Ще се изумите колко много отпадъци сте събрали през годините. В зависимост от вида на отпадъците, се определя „сложността“ на работата. Количеството не е от чак толкова голямо значение в случая. От него зависи колко време ще ви отнеме всичко.

Самото изнасяне може да ви се стори като „преминаване през 7-те кръга на ада“. Особено, ако става дума за мазе в жилищна кооперация от социализма. Мазетата в тези блокове са доста малки по размер. Същото се отнася за коридорите и вратите, което със сигурност ще ви затрудни по един или друг начин.

При изнасянето е желателно да сортирате отпадъците спрямо техния вид. Те се категоризират на два типа – битови и строителни. В първата категория попадат всички стари мебели, електроуреди и други подобни вещи. За строителните е ясно – плочки, чували и други подобни ненужни материали.

Изхвърляне на отпадъци от мазе

Изхвърляне на битови отпадъци

Битовите отпадъци се изхвърлят на специални депа, където се утилизират по целесъобразен начин. Това се прави, за да се предпази околната среда от тяхното „неблагоприятно“ влияние, което оказват върху природата и човека при пряк контакт с нея. Всъщност трябва да добавим, че битовите отпадъци, се разделят на още няколко подкатегории – мебели, електроуреди, дрехи, хартия и т.н. Електроуредите например, се рециклират по различен начин, който изисква специални машини и техника.

Изхвърляне на строителни отпадъци

Абсолютно немислимо е да изхвърлите строителните отпадъци в кофата, която се намира до дома ви. Вероятно сте забелязали, че върху контейнерите са залепени стикери, които предупреждават, че, ако изхвърлите строителни отпадъци в тях, ще бъдете глобени солено. Глобата обаче, не е единствената причина, поради която трябва да помислите за тяхното регламентирано изхвърляне. Замислете се, че, ако не постъпите правилно, вашите действия могат да доведат до „смъртни случаи“! Сигурно сте виждали какво се случва с отпадъците оставени до контейнера – биват разпилени навсякъде от вятъра, кучетата или бездомниците. В резултат на това те лесно могат да попаднат в пряк контакт с децата, които си играят в градинките, домашните ни любимци и ред други неприятни случки!

Фирма за почистване на мазе

ДЖЪНК БГ е фирма предлагаща хамалски и транспортни услуги с отлично качество на страхотни цени в София и региона. Почистваме всякакви жилища и помещения от битови или строителни отпадъци. През ръцете на нашите хамали са преминали „тонове“ ненужни вещи. Разполагаме с необходимия опит, за да се справим с всяко едно почистване на мазе, преместване в ново жилище или друга задача, която попада в нашите възможности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *