Продължете към съдържанието

Изнасяне и изхвърляне на печка София – евтино

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Готварската печка, е уред, който не може да бъде захвърлен в общите кофи за смет. Според Закона за регламентирано изхвърляне на битови отпадъци, ненужните електроуреди се предават на специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране. Освен това, ако оставите печката до кофата за смет, то не си мислете, че сте решили проблема. Най-вероятно някой клошар, ще я отнесе, за да я предаде на скрап или ще я разглоби, ще свали „ценните“ метали, а останалата част ще я захвърли в или около кофата. По този начин вие ще станете „неволни“ съучастници на замърсяването на природата.

Изхвърляне на стара печка - евтино

Ако все още не сте си закупили нова готварска печка, но планирате това да се случи в близките дни и в момента „оглеждате“ пазара, то позволете да ви дадем някои друг съвет, който би могъл да улесни избора ви. Вероятно сте си определили бюджет в рамките на ХХХ лева за закупуването на въпросния електроуред. Разгледайте какво се предлага във въпросния ценови диапазон. Съветваме ви да не се хвърляте на най-евтините модели, защото няма да е далеч времето, в което ще преминете през същата процедура – изхвърляне на старата печка, търсене на нова и т.н. След което започвайте да сравнявате „функциите“ и изберете тази, която може да ви предложи най-много спрямо бюджета, с който разполагате.

Като „задължителни“ функции, с които трябва да разполага бъдещата ви готварска печка може да отбележим следните: бързонагряващи или стъклокерамични котлони; контрол на врящата вода; индикатор за остатъчна топлина; минимум 200 градуса максимална мощност на фурната; възможност за лесно почистване на фурната и ред други „екстри“, които може да получите, ако „внимавате“ какво купувате.

Освен функциите, които желаете да има новата ви готварска печка, трябва да обърнете внимание на нейните размери, тип, енергиен клас и т.н. Височината на традиционната печка е 85 см, дълбочина – 50 или 60 см, но съществуват панели с регулируеми крачета, които позволяват височината да бъде точно съобразена с Вашите изисквания. Като вид готварските печки се разделят на газови, електрически или комбинирани. Има и такива на дърва. Енергийните класове са три – А, B, C – икономичен, среден и висок клас на електрическо потребление.

Толкова за избора на нова печка. За да не се окажете с две печки в дома си и да се чудите какво да правите със старата, тук е момента да „рекламираме“ услугите си. ДЖЪНК БГ е специализирана фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги. Един от основните предмети на дейност, е свързан с изхвърлянето на битови отпадъци – в частност стари електроуреди. Предлагаме евтино или безплатно изхвърляне на стара готварска печка в София и региона. Разбира се, заедно с нея можем да ви избавим и от останалите ненужни вещи, електроуреди, мебели и т.н. Това, което се изисква от вас, за да решите проблема си бързо и лесно, е да се обадите на телефон – 0898 91 81 81. След като уточним детайлите и всичко останало, в уречения ден и час ще пристигне екип, който да се погрижи за старата ви печка.

За други хамалски и транспортни услуги – отново може да позвъните на същия телефон. Спестете си време, усилия и средства с помощта на JUNK.BG.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *