Продължете към съдържанието

Хамали за изхвърляне на спалня и гардероб 0898 91 81 81

Изхвърляне на спалня и гардеробПри смяната на обзавеждането или по време на ремонт, ние често се сблъскваме с такъв проблем, като изхвърляне на спалня и гардероб. Покрай спалнята и гардероба може да изхвърлим и стара кухненска гарнитура, шкаф, секция, продъни кресла и диван  – просто ви се иска тези вещи повече да не украсяват вашето жилище.

Самостоятелната утилизация на мебели е съпроводена с цял ред трудности, защото това не е битов отпадък, които да съберете в обичайния контейнер за боклук. За да организирате извозването до сметището на крупни предмети, се налага да поръчате камион, да изнесете и натоварите всичките мебели на каросерията (особено ако те се намират на горни етажи – задачата ви ще се усложни). Но, изход има – утилизацията на старите мебели от дома ви с помощта на специализирана фирма. Не се колебайте и се обърнете към компания за хамалски услуги — те с радост ще утилизират крупно габаритните предмети, както ненужните вещи от вашата обстановка.

Важното е предварително да се определи обема на работа – това е важен фактор, влияещ на ценообразуването при утилизация на мебели. Колкото повече предмети от обзавеждането е необходимо да изнесем на сметището, толкова по-голямо количество хамали ще се наложи да има за провеждане на товаро-разтоварни работи. Освен това, количеството на служителите ще зависи от необходимост дали трябва да се разглобяват мебелите и размерите на асансьорната кабина (при смъкването на мебелите от горните етажи).

Ако вие имате много свободно време и на вас ви е нужна тази услуга, вие можете самостоятелно да направите демонтаж. Но, ние ви съветваме да се възползвате от услугите на фирма за хамалски услуги в пълният й обем. Поръчвайки разглобяване на мебели, хамали и камион, вие напълно ще се избавите от грижите по утилизация на ненужни предмети в къщи.

Обръщайки се към подобна компания вие ще получите:

•Оперативна работа – подавайки поръчка за изхвърляне на стара спалня и гардероб, вие в най-кратки срокове ще се избавите от излишните боклуци;

•Ниски цени – ако вие икономично се отнасяте към своето време, ви съветваме да използвате пълния комплекс от нашите услуги. Но, при желание вие можете да поръчате камион с бригада хамали или друго транспортно средство – такава утилизация ще ви струва най-евтино;

Не губете своите сили за това сложно занятие, като изхвърлянето на стара спалня и гардероб. Доверете тази работа на професионалисти, а свободното си време прекарайте с родни и близки хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *