Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стар диван в София от жилище

Хамалите на ДЖЪНК БГ могат да ви избавят от всички ненужни вещи и битови отпадъци, които с течение на времето сте натрупали в дома си. Ако днес или още от преди сте решили да се разделите с тях и в момента се чудите по какъв начин да се случи това, ние ви предлагаме разумното решение! Потърсете професионална помощ, вместо да губите ценно време и усилия за тази хамалска дейност. Вероятно основна причина, която ви „спъва“ да вземете това „тежко решение“ е свързана с финансовата част на услугата.

С риск да ви „изненадаме“, ще споделим с вас, че високите цени от типа на „тия гадове ще ти одерат кожичката“, граничат с гръцките митове и легенди от книгите! Без да навлизаме в подробности ще посочим, че ДЖЪНК БГ предлага безплатно изхвърляне на стар диван и мебели в София и региона. Това само по себе си трябва да е категоричен факт за „ценоразписа“. Съветваме ви да съпоставите усилията и времето, което би ви отнело тази задача, ако се заемете сами с нея и добре да прецените дали не става дума за „символични суми“ или не.

Изхвърляне на диван

Да вземем например изхвърлянето на един стар и напълно обикновен диван. Тази вещ е една от най-трудните за изнасяне и извозване от всички видове мебели и обзавеждане. Минимум двама души са нужни за неговото преместване. Тук е момента да посочим, че нещата са много субективни и от изхвърляне на диван до изхвърляне на диван има огромна разлика. Например, ако живеете в просторна къща с широки коридори и врати, то няма да има никакъв проблем с неговото изнасяне и нещата буквално ще протекат като детска игра. В обратния случай обаче, нещата могат да ви се сторят като истински ад! Вероятно събудихме лоши спомени в главата ви и сега се досещате през какви перипетии преминахте, когато внасяте тази вещ в дома си!

Колкото до извозване, в случая щом става дума за изхвърляне на непотребен диван, то може да се прибегне и до неговото разглобяване, за да се „намести“ в превозното средство. Разбира се, ако използвате подходящ за целта транспорт, то няма никаква причина да губите допълнително време за демонтирането на дивана. Просто го натоварвате и откарвате до депото за утилизиране на мебели. Като заговорихме за утилизация, трябва да направим малка вметка – старите мебели и други подобни отпадъци се изхвърлят на специално създадените за целта сметища! Не може да ги захвърлите до кофата за смет или на обикновените бунища.

Това е друга причина, поради която мнозина предпочитат да наемат хамали за изхвърлянето на стари мебели. С тяхна помощ ще си спестите куп неуредици и затруднения. Постъпете мъдро и не бъдете твърдоглави. За безплатно изхвърляне на стар диван от жилище в София – позвънете на 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *