Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стари и ненужни вещи и мебели от JUNK.BG

Както може би знаете или вече сте разбрали, ДЖЪНК БГ е фирма, която се занимава основно с изхвърляне на битови и строителни отпадъци. В това число влизат стари мебели, електроуреди и всякакви други вещи. Те се категоризират като битови отпадъци. Не правете грешна асоциация и не си вадете грешни изводи. Този тип битови отпадъци нямат нищо общо с онези, които се изхвърлят в кофите за обща смет. Като например – остатъци от храна, опаковки и т.н. ДЖЪНК БГ НЕ ИЗХВЪРЛЯ подобни отпадъци.

Ние се занимаваме с регламентираното изхвърляне и утилизиране на битови и строителни отпадъци. Факта, че разполагаме със собствено сметище в квартал „Враждебна“ в София ни дава възможност да предлагаме безплатно или много евтино услугите си.

Нека да поговорим за изхвърлянето на непотребни вещи и мебели. Всеки един от нас разполага с някоя стара вещ, която не използва и винаги, когато я види си казва „Това не ми трябва. Ще го изхвърля, но не сега. Нямам време.“. Тук можем да се намесим ние и вместо да отложите процеса в „близко бъдеще“, може да го решите сега“. Просто се свържете с нас и ДЖЪНК БГ ще реши проблемите ви с всякакъв вид битови отпадъци!

Изхвърляне на стари и ненужни вещи и мебели

Изхвърлянето на мебели не е лесна задача, с която бихте могли да си уплътните свободното време. Тя може да ви създаде доста главоболия. Особено, ако си позволите да я подцените! Честно казано никой не може да ви гарантира колко време и усилия, ще ви коства едно изхвърляне на отпадъци. Можем да го направим в мига, в който се запознаем „на живо“ с това, което ни очаква. Изпращаме човек на оглед, чиято задача, е да прецени какво, как и колко ще отнеме. На базата на тази информация ще бъде изготвена оферта и ще поговорим за условията, при които може да се възползвате от нашите услугите!

ДЖЪНК БГ – БЕЗПЛАТНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НЕНУЖНИ ВЕЩИ И МЕБЕЛИ

Вероятно сте забелязали, че предлагаме БЕЗПЛАТНО изхвърляне на покъщнина и вещи. Няма грешка! Това е напълно вярно и можем да ви избавим от боклуците за нула време и за нула лева! Свържете се с нас и ще научите повече за промоционалната оферта и нейните условия.

Евтино изхвърляне на битови отпадъци

Ако вашите мебели не отговарят на условията за тяхното безплатно изхвърляне, ДЖЪНК БГ отново може да ви бъде полезна, но срещу определена сума, която в сравнение с усилията и времето, които ще си спестите е меко казано символична. Предлагаме почистване на мазета, къщи и дворове от битови отпадъци. Извозваме до сметище. Осигуряваме транспорт и хамали на гарантирано най-ниски цени! Предлагаме контейнери за боклуци с извозване до сметище. С наша помощ няма мебели, които да не могат да бъдат преместени и боклуци, които да не могат да бъде изхвърлени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *