Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стари мебели, електроуреди и други боклуци София

Изхвърляне на стари мебели, електроуреди и други боклуциПрекрасно осъзнавайки острия дефицит от време на жителите на големите градове, служителите на компании, занимаващи се с извозването на стари мебели и тяхната утилизация, извършват своята работа в удобно за клиента време, но винаги оперативно, акуратно и качествено.

Днес хората се стремят да създават в своите домове съвременна атмосфера, която разполага към комфортен отдих и енергично бодро възстановяване на силите ни. В многочислените търговски центрове на избора на клиентите се предлага огромен асортимент от мебели с всевъзможни стилове и модели. Но, как да се избавите от старите мебели, за да може да се освободи помещението и безпрепятствено да се поставят новите.

За бързото решение на този проблем може да се възползвате от услугите «изхвърляне на стари мебели, електроуреди и други подобни». Специалистите на компания за хамалски услуги ще извършат извозване на шкаф, легло, хладилник, диван и др., както и последваща утилизация на мебелите. Те ще изпълнят и транспорта на вашето крупно габаритно имущество на вилата или на друго място по ваше желание.

Ако се налага хамалите акуратно ще извършат демонтаж на старата мебел и ще я подготвят за превоз. Мебелите, които са предназначени за преместване, надеждно се фиксират в камиона, за да не се повредят по време на транспорта.

Ако вие сте решили самостоятелно да извършите изхвърлянето на диван или легло, които повече не са ви нужни, то за съблюдаване на всички екологични норми и правила ще се наложи да намерите полигон за тяхната утилизация. Не е възможно просто да изнесете големите мебели от дома си и да ги оставите пред контейнерите за боклук на улицата – това никои няма да ви го разреши, а за такива действия най-много да получите солена глоба. Старите и ненужни вещи трябва да бъдат утилизирани на полигона.

Особено внимание се отделя при извозването и утилизацията на битова техника, която се извършва на специални площадки с помощта на специален транспорт.

Утилизацията на мебели позволява бързо и без проблем да се избавите от старите вещи с различни обеми. Процедурата по извозване и утилизация на крупни предмети изисква използването на машини с определен тип и товаро подемност, нужната работна сила, а понякога и различни такелажни приспособления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *