Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стари мебели от кухня

Когато човек реши да прави ремонт на кухнята,  се сеща първо да пристъпи към изхвърляне на старите мебели.

Не винаги обаче е необходимо да прибягваме към такава драстична мярка. Понякога е достатъчно да направим някои козметични промени, които ще променят цялата визия на помещението.

Ако кухненските ви шкафове изглеждат достатъчно добре, поддържани са и ви вършат чудесна работа, няма смисъл да ги сменяте с нови. Това ще ви струва цяло състояние. Достаъчно е да им смените дръжките и те ще придобият съвсем нова визия. Трябва да отбележим, че една голяма част от възрастните хора, страдащи от артрит, изпитват голямо затруднение да използват малките топки за отваряне на шкафовете.

Монтирането на дръжки за шкафове може да спомогне за намаляване на трудностите възрастните да отварят шкафовете и ще промени визията на старите шкафове.

Ето няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да поръчате дръжките:

  1. Преди да направите голяма поръчка или покупка, вземете няколко модела дръжки, за да прецените кой от моделите ще подхожда най- много на кухнята и, разбира се, ще ви е удобен!
  2. Не забравяйте да попитате дали дръжките включват и винтове. Някои дръжки се предлагат без тях. Ако това е така, поинтересувайте се за размера на винтовете и поръчайте достатъчно количество от тях.
  3. На последно място, внимателно пребройте чекмеджетата и шкафовете преди да поръчате или да отидете в магазина дакупувате. Едва ли бихте искали да започнете с монтажа и дръжките да не ви стигнат.

Изхвърляне на стари мебели

Монтирането на дръжките на кухненските шкафове не е трудна задача, така че спокойно можете да се справите сами.

Не забравяйте, че от това колко са удобни дръжките на шкафовете, зависи и това как ще изглеждат след известно време. Ако дръжките на са удобни, ще отваряте шкафовете директно като държите вратата, а това определено ще уреди повърхността им.

Затова не омаловажавайте този избор и се снабдете с наистина удобни и стилни дръжки. На пазара се предлагат всякакви модели и са изработени от материали, които биха задоволили всеки вкус и нужди. Разгледайте всички възможни предложения, за изберете подходящото за вашата кухня!

Ако се чудите какво да правите със старите мебели и нямате намерение да ги използвате отново, ДЖЪНК БГ може да се погрижи за тяхното изхвърляне. Ще ги демонтираме, изнесем и извозим до сметището за депониране, където ще бъдат утилизирани.

Изхвърлянето на стари мебели може да създаде известни затруднения, поради което е желателно да си направите сметката и да прецените дали бихте могли сами да се справите с тази задача или не. Ако изпаднете във втората ситуация – винаги може да разчитате на нашите хамалски и транспортни услуги в София и региона. Изхвърляме всякакви видове вещи и покъщнина – шкафове; печки; миялни; канапета; маси; столове и т.н. В зависимост от тяхното количество и състояние, в което се намират, можем да ви предложим дори безплатното им изхвърляне!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *