Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на стари мебели и вещи от дом

Търсите професионални услуги при почистване на жилище от покъщнина? JUNK.BG е фирма, която може да се справи с всяка една подобна задача в сферата на хамалските услуги. Разполагаме с необходимата техника, транспорт и квалифицирани кадри, за да извършим експедитивно почистване на дом от ненужни вещи. Отлично знаем колко много време и усилия може да ви струва една подобна задача. Именно поради тази причина предлагаме професионалните си услуги за подобен тип дейности от бита. Практиката ни е показала, че изхвърлянето на вещи от жилище не винаги протича според предварително очаквания и планиран начин.

Изхвърляне на стари мебели и вещи от дом

Какво е необходимо за експресното изхвърляне на стари мебели

От организационна гледна точка са необходими следните неща:

  • Транспорт
  • Набор от инструменти и техника
  • Помощници
  • Достатъчно свободно време

Тези 4 фактора + необходимата доза желание за работа ще ви гарантират, че всичко ще премине според очакванията и нагласите ви. Няма да има за какво да се притеснявате и ще се справите с поетия ангажимент в срок. Съветваме ви, ако се заемете сами с организирането и осъществяването на почистването да не „пренебрегвате“ нито от изредените критерий, защото това може да ви коства „много“ в противен случай. Ако трябва да ги „категоризираме“ по важност, то на първо място е превоза, който ще използвате. Ако не разполагате със собствен такъв, а разчитате някой познат да ви заеме с неговия, то е много важно да сте на 100, не на 1000 % сигурни, че това ще се случи и вашия човек ще си спази уговорката. В противен случай всичките ви усилия ще „отидат на вятъра“.

Сортиране на отпадъците

Обикновено изхвърлянето на покъщнина от жилище не включва само изхвърлянето на старите мебели. Заедно с тях е възможно да бъдат изнесени и други типове отпадъци – електроуреди, посуда, вестници, книги и дори строителни отпадъци. Те се утилизират по различен начин, който предразполага извозването им до определените за целта сметища. Има съществена разлика и при тяхното изнасяне и подготовка за изхвърляне. Така че, е хубаво да се вземат предвид и тези фактори, преди да се пристъпи към работа.

Има ли разлика при изхвърлянето на стари вещи от апартамент или къща

Разбира се, че има. Тя се изразява не само в количеството на отпадъците, но и в начина, по който ще се случи всичко. Например, при изхвърлянето на покъщнина от къща, може да се паркира превозното средство максимално близо до жилището, ако разположението на дворното място го предразполага. Това малко или много ще улесни и ускори работата.

Хамалски и транспортни услуги от ДЖЪНК БГ при изхвърляне на ненужна покъщнина

Както споменахме вече нашата фирма може да ви предложи комплексно почистване или само транспорт за извозването на отпадъците. „Комплексната“ услуга, се изразява в изнасянето, разглобяването (ако се налага), натоварването-разтоварването и извозването на боклуците до сметището. Ако ни наемете само за извозването им, то можем да ви изпратим контейнер, в който да натоварите отпадъците и след като приключите с работата, да изпратим екип, който да се заеме с неговото извозване.

ДЖЪНК БГ може да ви бъде полезен при преместване на вещи или изхвърляне на отпадъци от жилище в София и региона. Професионална намеса на ниски цени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *