Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на стари мебели с junk.bg – София

Нашите хамалски и транспортни услуги могат да ви свършат отлична работа при изхвърляне на стари мебели и ненужни вещи от дома. Изпращаме екипи до всяка точка на столицата по всяко време от седмицата. За разлика от много други хамалски фирми, които оперират в София, ние можем да ви предложим изключително атрактивни цени за изхвърлянето на ненужната покъщнина. Разполагаме с достатъчно превозни средства и квалифицирани кадри, които могат да бъдат впрегнати във всеки един момент, когато има нужда от тях.

Разчистването на жилище от стари мебели и покъщнина, е нещо, което може да ви създаде сериозни неудобства. С това са наясно всички наши клиенти, които се възползват от услугите ни. Вероятно щом четете този материали и вие все още се колебаете дали да се ангажирате с тази задача сами или да потърсите професионална помощ от junk.bg или от друга хамалска фирма. От позицията на „обикновени хора“, които имат зад гърба си дългогодишен опит свързан с изнасянето на всякакви видове вещи от всякакви жилища, искаме да ви споделим, че ще ви бъде необходима огромна доза търпение и здрави нерви.

Разбира се, има вариант, при който изхвърлянето на ненужните вещи да протече като „детска игра“. Това може да се случи при два варианта. Единият вече ви го предложихме – да наемете junk.bg за разчистване на жилище от ненужни мебели, а другият е да разполагате със собствено превозно средство, достатъчно свободно време, желание и верни помощници, с които заедно да се впуснете в това „битово приключение“. Общо взето това са трите най-важни фактори, с които трябва да разполагате, за да извършите изхвърляне на битови отпадъци от жилище. Съветваме ви, ако нямате нито един от тях „под ръка“, да не се захващате изобщо с тази задача. Липсата на свободно време, транспорт или помощници може да се окаже „непреодолима пречка“ за изхвърлянето на ненужните вещи от дома.

Ако трябва да категоризираме трите фактора, като най-важен можем да определим „транспортът“. Без него няма как да се случат нещата. Реално погледнато бихте могли да изхвърлите старите мебели на няколко пъти, а в интерес на истината все ще намерите 1 човек, който да ви помогне за изнасянето на вещите – било то приятел, съсед, роднина или непознат. Докато с превозът няма как да направите „компромис“. Абсурдна е идеята да използвате личният си автомобил. Дори с ремарке ще си създадете повече неудобства, отколкото, ако потърсите микробус или камион под наем.

Ние от JUNK.BG отлично разбираме през какви перипетии може да преминете и именно поради тази причина предлагаме своите БЕЗПЛАТНИ или изключително евтини услуги при изхвърляне на стари мебели в София и региона. Коректно отношение на гарантирано ниски цени само от JUNK BG. Нашите хамали се отличават със своята отзивчивост, сръчност и професионално отношение с всяко нещо, с което се захванат – било то почистване на отпадъци, преместване на багаж и всякакви други услуги. С риск да прозвучи самохвално, ще ви споделим едно мнение, което получихме на имейла от наш редовен клиент.

„Здравейте, искам да ви благодаря за бързата реакция и адекватна помощ, която оказаха вашите хамали на семейството ми. Без вас нямаше да успеем да се пренесем в новото си жилище в рамките на няколко часа. Отново благодаря и се надявам, че при нужда пак ще работим заедно.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *