Продължете към съдържанието

Изхвърляне на строителен отпадък пеша и на гръб от жилище

Изнасянето на строителни отпадъци след ремонт е наистина трудоемко и изисква сериозни физически усилия. Разбира се, в заглавието сме използвали „образно“ фразата „на гръб“, за да създаде по-голямо въздействие върху вас, но честно казано не сме далеч от истината. Тук е моментът да отбележим, че не само изнасянето на боклуците може да ви създаде затруднения. Тяхното извозване и товаро-разтоварна дейност съвсем не е за подценяване и не бива да се отнасяте пренебрежително към тях, ако се захванете сами с изхвърлянето на боклуците.

Предполага се, че щом четете тази статия, то вероятно сте заинтересувани при какви условия и цени бихте могли да наемете друг, който да извърши почистването. Ние като фирма, която предлага изхвърляне на строителен отпадък от жилище в София и региона, ще ви разясним при какви условия бихте могли да се възползвате от нашите услуги.

JUNK BG почиства апартаменти след ремонт

Ако наемете фирма, която да извърши желания ремонт, то тя най-вероятно ще се погрижи и  за отпадъците, които ще се образуват по време на работа. В случай обаче, че сами се нагърбите с извършването на ремонта и не разполагате с възможност да се заемете с почистването (липса на превоз, техника и т.н.), може да потърсите фирма, която да се погрижи за тази работа. Тук се намесваме ние, които предлагаме основно почистване на жилища след ремонт. Това включва изнасянето на строителните отпадъци и тяхното извозване до сметище за утилизиране! Освен това предлагаме и контейнери, в които може да натоварите чувалчетата с боклуците и ние да се заемем само с тяхното извозване. Тази оферта ще ви излезе „по-изгодно“, но ще ви отнеме доста сериозно време и физически усилия!

Изхвърляне на строителен отпадък

JUNK BG извозва строителни отпадъци след ремонт

Като цяло тази услуга се припокрива с контейнерите, но тук моментът е, че може да подготвите отпадъците и да ни повикате да ги извозим до сметището. Може да отделите отпадъците на място, където няма да пречат и да ни се обадите, когато имате възможност. Нашата фирма може да се отзове на всеки сигнал в момента, в който получим обаждане. Така че, не се срамувайте да ни търсите!

Как се изхвърлят строителните отпадъци

При положение, че разполагате с необходимите „ресурси“, за да се заемете сами с изхвърлянето на въпросните отпадъци, вероятно ви вълнува защо и по какъв начин се утилизират те. Първото нещо, към което искаме да насочим вниманието ви, е свързано с „рециклирането“ им. Те се утилизират по специфичен начин, който предпазва околната среда от вредното им влияние, което може да се окаже пагубно не само за природата, но и за нас – хората. Поради тази причина от няколко години беше прокарана директива от Европейския съюз, която ни задължава да рециклираме този тип отпадъци.

Зад изхвърлянето на строителните отпадъци стоят известни „затруднения“, с които може да се сблъскате. Като например – липса на превоз, невъзможност за изнасяне на отпадъците поради физическа неспособност и т.н. Също така не бива да подценявате „здравния риск“, който крие тази „немърлива работа“. Прахта, мръсотията и останалите подобни „опасности“. Имайте ги предвид и не ги подценявайте, за да не си изпатите в крайна сметка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *