Продължете към съдържанието

Изхвърляне стара пералня и хладилник и електроуреди

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

Ако имате стари и ненужни електроуреди за изхвърляне, обърнете се към нас за съдействие. Ние от ДЖЪНК БГ ще се погрижим за тяхното изнасяне и утилизиране. Електроуредите се предават на специализирани депа, където се рециклират и унищожават по начин, който е щадящ за околната среда и човека. Постъпете отговорно и помислете за природата, която ни заобикаля. Сред основните приоритети на българското и европейското законодателство е намаляването на вредните емисии и оползотворяването на битовите отпадъци. Целта е не само да се намалят вредните емисии, но и да се ограничи до минимум „разхищението“ на ресурси.

Малко се отклоняваме от темата, но е доказано, че рециклирането на стари мебели намалява до 20 % изсичането на дървета и гори, които се използват за създаването на нови вещи. Така че, е хубаво да помислите и върху този аспект от нещата, тъй като замърсяването на околната среда и опазването на нейните ресурси е само и единствено в нашите ръце! Правилното утилизиране на електроуреди също спомага за опазването на природата. Още от деца ни казват колко вредно за околната среда може да бъде едно найлоново пликче, ако не бъде рециклирано. Според вас колко време му трябва, за да се разложи по естествен път в природата? Година? Пет? Десет? НЕ! Над 100 години са необходими на едно най-обикновено пликче за пазаруване, за да се разложи в природата. Другото, което трябва да знаете е, че тези пликчета са направени от вредни за околната среда химически материали, които малко или много я увреждат. Капка по капка вир става. Представете си какво влияние могат да окажат милиони пликчета захвърлени на улицата, в парка или на някое място „превърнато“ в сметище!

Изхвърляне стара пералня и хладилник

Разбира се, ние нямаме за цел да ви изнасяме „лекция“ по „Опазване на природата и правилното рециклиране на боклуците“. Основният предмет на дейност на нашата фирма е свързан с утилизирането на битови и строителни отпадъци. Във всеки един момент може да разчитате на нашата професионална помощ в сферата на хамалските и транспортните услуги. Изхвърлянето на електроуреди и ненужни вещи спада в тази категория и ви съветваме да не я подценявате. Това е задача, която може да ви изцеди физически и да ви коства много повече от предвиденото време. Да вземем например едно „най-обикновено“ на пръв поглед изхвърляне на печка или хладилник. Тяхното изнасяне само по себе си е „първата пречка“, с която ще се сблъскате. Няма как да ги разглобите, а дори да опитате да го направите, то тази процедура ще ви коства многократно повече време и усилия, отколкото да ги изнесете с някой приятел, съсед, познат или роднина. Извозването им също не е шега работа. Печката може да я натоварите в леката кола, но с хладилника нещата не стоят по този начин. Честно казано не ви съветваме да използвате въжета и други предпазни средства, с които да я „обезопасите“ на „тавана“ на автомобила.

ДЖЪНК БГ предлага комплексно, безплатно или евтино изхвърляне на електроуреди и ненужни вещи в София и региона. Осигуряваме транспорт и хамали до всяка точка на столицата. Научете повече на телефон 0898 91 81 81.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *