Продължете към съдържанието

Извозване и изнасяне на стари вещи от жилище в София

Нагледно всяко едно преместване или изхвърляне на стари вещи, се изразява в три основни процеса – подготовка; изнасяне и извозване на въпросните вещи до бъдещето им местоположение. Сложността и времето, което би могло да отнеме един такъв процес, е строго субективен фактор, който никой не може да ви конкретизира, без да е предварително запознат със ситуацията, в която се намирате. Между изнасяне на стари вещи и изнасяне на стари вещи може да има огромна разлика. Като започнем от същината на мебелите и обхванем тяхното количество, и стигнем до „целта“ на задачата.

Изнасяне на стари вещи от жилище

В ДЖЪНК БГ работят доказани професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги, които могат да ви спестят много време, усилия и средства. На пръв поглед много хора си мислят, че преместването на багажа или изхвърлянето на боклуците от тавана са дейности, с които биха могли да се справят и сами. Донякъде са прави, но е хубаво да имате реална представа за способностите си. В противен случай това може да ви изиграе лоша шега. Не подценявайте тази и всяка друга хамалска дейност.

Въпреки че, има общоприета практика, която се налага от повечето фирми, когато става дума за изнасяне и извозване на стари вещи, то реално погледнато всяко една подобна дейност може да протече по специфичен начин. Поради тази причина, преди да се пристъпи към работа, се извършва „анализ и план-подготовка“ на ситуацията. Взимат се предвид всички възможни варианти и се избира най-оптималния – този, който ще изразходва най-малко усилия, време и пари. Както може би се досещате от името на фирмата ни – ние сме специализирани в областта на почистването и изхвърлянето на битови и строителни отпадъци. Работим на територията на град София и региона. Без почивен ден! Предлагаме и безплатно почистване на жилище от ненужна покъщнина.

Изнасяне на стари вещи при изхвърляне

Изхвърлянето на ненужната покъщнина предразполага към „по-безхаберно“ отношение към вещите. Те няма да бъдат използвани повторно, което означава, че дори може да се прибегне до тяхното „счупване“, ако демонтирането им е невъзможно или, ако бъде преценено, че този вариант ще коства по-малко усилия и време. Също така някои вещи, се натрошават/разглобяват не само, за да бъде улеснено изнасянето им, но и да се използва максималния размер на каросерията на превозното средство, с което ще бъдат извозени до сметището.

Изнасяне на стари вещи при преместване

Преместването на покъщнина и багаж изисква предварителна подготовка. Ценните и фини вещи, се обезопасяват по възможно „най-сигурния“ начин. Освен това се обръща особено голямо внимание и на възможностите за изнасяне. Не се предприемат „рискови“ действия и се действа пределно концентрирано и внимателно. Не си мислете, че като облепите дивана с няколко слоя фолио или поставите вещите в кашона, те са „недосегаеми“.

Изнасяне на стари вещи от жилище в София

Извозване

Извозването на багаж и покъщнина при преместване предразполага към предприемането на известни „обезопасителни“ мерки и разумно управление на превозното средство. В зависимост от вида и обема на товара, се избира най-рационалния превоз – автомобил с ремарке, микробус или камион.

ДЖЪНК БГ предлага професионалните си услуги не само при преместване или изхвърляне на покъщнина, но и може да ви осигури превоз при доставка на строителни материали, гипсокартон или пък за изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *