Продължете към съдържанието

Извозване и изхвърляне на стара спалня от жилище

Искате да смените обзавеждането в спалнята и вече дори сте си поръчали нови мебели, които всеки момент ще пристигнат пред дома ви и времето ви притиска, то е време за незабавни мерки. Ако нямате възможност сами да се справите с изнасянето на стари вещи и сте твърдо решени да ги изхвърлите, то „неведомите пътища“ са ви упътили на възможно най-правилното място за целта – ПРИ ДЖЪНК.БГ! Ние можем да се погрижим за изхвърлянето на старата ви спалня заедно с цялото обзавеждане, от което искате да се отървете. Единственото нещо, което трябва да направите за целта е да ни позвъните на телефон 0898 91 81 81. За останалото ще се погрижим ние!

Изхвърляне на спалня и обзавеждане

Хамалите на ДЖЪНК БГ могат да се погрижат за изхвърлянето на всякакви видове отпадъци. В случая става дума за спалня и тук е момента да „хвърлим“ малко яснота по въпроса. Ние предлагаме почистването на цяла спалня, както и само изхвърлянето на леглото с матрака и прилежащите му части – скрин; нощно шкафче и т.н. Поради тази причина цените, които можем да ви предложим за изхвърляне на спалня с извозване до сметище са различни, тъй като и обема работа е такъв!

Другото нещо, на което искаме да обърнем внимание е факта, че между „спалня“ и „спалня“ има известна разлика. Като започнем от вида на мебелите, които съставят една спалня и стигнем до техния демонтаж и начин на изнасяне. Например изхвърлянето на легло тип „пружина“ е много по-трудоемко, отколкото изхвърлянето на дървена спалня! Към тези „дребни детайли“ трябва да вметнем и още няколко, които дори могат да се окажат непреодолима пречка, ако не сте подготвени за тях!

Извозване и изхвърляне на стара спалня

Извозване до сметище

За да не се окажете на „път без изход“, е повече от препоръчително да използвате подходящ превоз, с който да извозите отпадъците до сметище! Честно казано един микробус би могъл да ви свърши страхотна работа, но в случая може да бъде наложително използването на специализиран превоз. Какво обаче, е специализиран превоз? На пръв поглед е обикновен бус, но снабден с няколко „джаджи“ и приспособления, които значително улесняват натоварването и извозването на товара!

Другото, което трябва да знаете, когато говорим за извозване на битови отпадъци, е това, че те трябва да се предадат в специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране и безопасно унищожаване! ДЖЪНК БГ разполага със СОБСТВЕНО ДЕПО! Вероятно сте забелязали, че предлагаме безплатно изхвърляне на стари мебели, независимо от техния вид и количество – спални, дивани, секции, шкафове, електроуреди, посуда и каквото се сетите още!

Така че, вместо да стоите с „нови мебели на прага на дома ви“, то вземете необходимите мерки и с едно набиране на телефон 0898 91 81 81 разрешете всичките си проблеми! Ние ще ви окажем съдействие и помощ в зависимост от нуждите ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *