Продължете към съдържанието

Хамали за извозване и изхвърляне на стари мебели в София

ДЖЪНК БГ предлага своите професионални хамалски и транспортни услуги при извозване и изхвърляне на стари мебели в София и региона. Ние можем да ви окажем комплексно или частично съдействие при изхвърлянето на ненужната покъщнина. Мобилните ни екипи винаги са в готовност да влязат в действие. Работим без почивен ден, така че не се притеснявайте да ни позвъните в момента, в който изпитате нужда от помощ. Нашите хамали ще се отзоват на всеки един повик и бързо приключване на работата в максимално кратък срок от време!

Като цяло изхвърлянето на ненужна покъщнина и в частност стари мебели може да протече по много различни начини в зависимост от естеството на работа. Например, изхвърлянето на битови отпадъци от апартамент се различава коренно от почистването на мазе или тавана от боклуци. Поради тази причина, без предварителен оглед трудно бихме могли да се ангажираме с конкретни срокове и време за работа. ДЖЪНК БГ изпраща представител на оглед, който да анализира ситуацията и да „начертае“ план за действие.

Извозване и изхвърляне на стари мебели

Изхвърлянето на мебелите не се изразява само в тяхното натоварване и извозване до сметище. Преди това може да се наложи да бъдат извършени куп други комплексни хамалски дейности, като например демонтаж, изнасяне, опаковане и т.н. Тези процедури малко или много могат да забавят процеса на работа. Тяхното прилагане, се определя в зависимост от ситуацията. Понякога тези техники се използват, за да се улесни хамалската дейност, но в други случаи са просто неизбежни. Например едрогабаритни вещи/отпадъци от типа на гардероб, секция и други подобни няма как да бъдат изхвърлени без да бъдат разглобени. Първо, защото изнасянето им би било невъзможно и второ, за да се използва максималния капацитет на превозното средство, с което ще бъдат извозени до сметището.

Самото извозване на стари мебели изисква използването на подходящо транспортно средство. ДЖЪНК БГ разполага с достатъчно на брой товарни автомобили, които покриват изискванията за качество на работа в сферата на хамалските и транспортните услуги. При изхвърлянето на стари мебели използваме специализирани микробуси, които са оборудвани с подходящата техника, инструменти и пособия, които да гарантират бързото и безопасно извозване на товара до сметището. В зависимост от количеството на битовите отпадъци могат да се използват и камиони, но честно казано „тежката артилерия“ влиза в действие в много редки случаи – обикновено, когато става дума за почистването на къщи с двор или събарянето на сгради.

Изхвърляме всякакви видове стари мебели, като в някои случаи дори го правим БЕЗПЛАТНО! В зависимост от състоянието и количеството на вещите, можем да ви отървем от тях моментално, без това да ви коства нито един лев! ДЖЪНК БГ организира всяка неделя изхвърляне на стари електроуреди и мебели, които се предават в депото за тяхната утилизация. Свържете се с нас чрез указаните начини за контакт и научете повече за офертите, които предлагаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *