Продължете към съдържанието

Извозване на дървени дограми от професионалисти в София

Хамалите на ДЖЪНК БГ могат съвсем спокойно да нарекат себе си професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги. През ръцете им са преминали тонове вещи и отпадъци. Буквално можем да кажем, че няма какво да ги изненада, когато става дума за почистване или преместване на багаж, строителни материали или други товари. Всяка дейност от този тип има своите тънкости, които по един или друг начин трябва да бъдат спазени, за да се гарантира бързото, експедитивно и на първо място безопасно протичане на работния процес.

Изхвърлянето на дървения може да включва изнасянето на стари мебели; обзавеждане; дограми; летви; талпи; паркет; ламинат и всякакъв друг тип вещи, които са изработени от дърво и вече не става за нищо друго, освен за боклука. ДЖЪНК БГ има собствено депо за тяхното утилизиране. Това отваря нови хоризонти пред нашите клиенти. Възможност за комплексно изхвърляне на боклуците, като например – осигуряване на хамалска помощ; транспорт под наем за извозване; почистващи услуги и т.н.

Извозване на дървени дограми

В повечето случаи, когато ни търсят за изхвърляне на дървения и по-конкретно – изхвърляне на стари дървени стъклопакети, работата протича по два начина. Единият е свързан с демонтаж на старите прозорци, ако фирмата, която ще поставя новата дограма не предлага премахването им, а другият е свързан само с изхвърлянето. Тогава, изпращаме хамали на място, които да съберат и да изхвърлят старите прозорци или дограми. Тук е момента да посочим, че за нас не е проблем заедно с дограмата да изхвърлим и други непотребни вещи, с които планирате да се разделите.

Освен дограми, ние демонтираме и стари остъкления или витрини. Общо взето изхвърляме всякакви видове битови или строителни отпадъци. Винаги може да разчитате на ДЖЪНК БГ, когато става дума за дейност, която изисква „груба сила“ и превозно средство. Ние разполагаме с необходимата рутина; професионално оборудване и автопарк, за да гарантираме извършването на всяка една от посочените услуги!

И ако позволите един съвет. Все още се чудите дали да смените старата дограма с нова – ПВЦ или алуминиева такава? Направете го! Веднага! За предимствата и недостатъците може да прочетете много в интернет и то обяснено в детайли. Няма за какво да се бавите повече и още първия месец, ще усетите разликата. Тя се изразява не само в шумоизолацията, а най-вече върху сметката за отопление! Между 20 и 40 % ще ви спаднат сметките, след като поставите дограмата – в зависимост от профила, който изберете!

За изхвърлянето на ненужната дограма, мебели или други вещи – потърсете ДЖЪНК БГ! Специализирани във всяко едно отношение, когато става дума за хамалски и транспортни услуги. Решението е на едно обаждане от вас. Не се колебайте повече, а ни позвънете. С нас винаги е по-лесно. Не губете ценно време, усилия и нерви. Съсредоточете се върху истински важните неща, а за другото ще помислим ние!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *