Продължете към съдържанието

Фирма за извозване на ненужни вещи в София и региона

Ако планирате разчистване на боклуците, които се намират в дома ви и от доста дълго време са ви трън в очите, то ви съветваме да не прибързвате с действията си. Препоръчваме ви добре да си направите сметката и да прецените дали не е по-изгодно да потърсите хамалските и транспортните услуги на някоя фирма, отколкото да се „измъчвате“ ненужно.

Извозването на „ненужни вещи“ може да ви изглежда „елементарно“ на пръв поглед и второ четене, но както политиците обичат да казват „ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО“. За да сте сигурни, че няма да се стигне до това „но“ и че всичко няма да се обърка в последния момент, е хубаво да се уверите, че сте направили необходимото за целта. Вероятно си задавате въпроса „Какво е необходимо за изхвърлянето на ненужните вещи“.

Ако трябва да „конкретизираме“, то ще разделим работата на три аспекта – подготовка, изнасяне на боклуците и изнасяне до сметището. Те се подразделят на още няколко дейности, които ще разгледаме в детайли сега.

Подготовка за почистване

Подготовката за изхвърлянето на боклуците започва още от планирането. Съветваме ви да отделите 1-2 часа, в които да си направите сметката от какво имате нужда. Дори може да го нахвърляте на един лист. Като най-важен аспект може да посочим „транспортното средство“. Задължително трябва да разполагате с такова, с което ще бъдете сигурни, че няма да загубите излишно време и усилия! Съобразете се с количеството отпадъци и местоположението, от което ще се изхвърлят. Ако боклуците са прекалено много и смятате да използвате камион, то се уверете, че неговото преминаване е възможно. Например, няма как да премине тежкотоварно превозно средство по в центъра на София…Тогава ще трябва да използвате няколко по-малки превозни средства, ако времето ви притиска.

След като сте готови с плана, е хубаво да хвърлите едно око на вещите, които ще изхвърляте, тъй като някои от тях може да се нуждаят от „предварителна“ обработка – демонтаж; почистване или друго, за да бъде осъществено и улеснено изнасянето им.

Извозване на боклуци

Изнасяне на боклуците

Макар да става дума за обикновени мебели, електроуреди и други подобни вещи, изнасянето им може да бъде сериозно затруднено. Става дума за изнасянето на вещи от типа на диван, хладилници, секции и други подобни вещи. За тях може да се наложи дори използването на допълнителна техника. Дори това обаче, няма как да отмени „човешката намеса“. Колкото повече души включите в тази „операция“, толкова по-бързо и лесно ще изхвърлите вещите.

Извозване на стари мебели до сметище

Вече отбелязахме, че за извозването на битовите отпадъци е препоръчително да използвате „точното“ превозно средство. В противен случай рискувате да си създадете допълнителни трудности, които не само, че ще ви забавят, но и може изцяло да възпрепятстват изхвърлянето на отпадъците.

ДЖЪНК БГ разполага с необходимия опит, техника и ресурси, за да ви гарантира максимално бързото изхвърляне на стари мебели, отпадъци и ненужни вещи! Може да разчитате на нашите хамалски и транспортни услуги по всяко време!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *