Продължете към съдържанието

Хамалска фирма за извозване на отпадъци и непотребни вещи от жилище

Предлагаме специализирани хамалски и транспортни услуги свързани с почистването на стари жилища от непотребни вещи. Стандартната оферта включва комплексни или частични, в зависимост от нуждите на клиента. Хамалите на ДЖЪНК БГ могат да се заемат с цялостната задача – от подготвянето на вещите за изнасяне до тяхното извозване до сметище. В случай, че имате нужда само от превоз – ще ви осигурим такъв. Тогава хамалската дейност пада върху вашите плещи.

Почистването на битови отпадъци съвсем не е толкова просто. Може би не знаете, но боклуците, се категоризират по определена схема, която е свързана с тяхното утилизиране. Например, старите мебели и електроуреди, се изхвърлят по различен начин. Те се предават на специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране, където се рециклират или унищожават, ако не е възможно първото.

От значение е и количеството на вещите. Разчистването на един хангар от боклуци отнема много време и усилия, а понякога може да бъде наложително и използването на специализирана техника за тяхното изнасяне и извозване. Разбира се и типа на боклуците играе съществена роля. Ако по-голямата част от тях са от т.нар. „извънгабаритни“ отпадъци, то ще трябва да се приложат известни хамалски техники, които да облекчат изхвърлянето им.

Демонтаж

Демонтажът е една от основните практики в хамалската дейност, когато става дума за изхвърлянето на битови отпадъци. Понякога той е неизбежен. Например при изхвърлянето на секция, гардероб или друга подобна вещ. Няма как да се изнесат в цял вид и трябва да се прибегне до разглобяването им. Разбира се, когато говорим за изхвърляне, няма нужда да се демонтират мебелите до основи. Може да се разглобят до такава степен, която да позволи тяхното безпроблемно изнасяне. Също така не е необходим прецизен демонтаж и може да се действа по-грубовато.

Извозване на отпадъци и непотребни вещи

Извозване

Именно извозването на отпадъците е един от най-съществените проблеми, с които се сблъскват повечето хора, когато разчистват домовете си от непотребните вещи. Не всички разполагат със собствен микробус, който биха могли да използват за тази цел. В някои случаи е възможно използването на личния автомобил, но честно казано това би могло да ви създаде повече затруднения и неудобства, отколкото обратното. Отлично разбираме в каква ситуация може да сте изпаднали и поради тази причина предлагаме транспорт под наем за извозване на отпадъци и непотребни вещи до сметище.

ДЖЪНК БГ разполага с напълно оборудван автопарк, който е пригоден за нуждите на хамалските и транспортните услуги. Той ни позволява да предлагаме разнообразие от транспортни услуги свързани не само с извозването на отпадъци, но и при преместване на вещи или доставка на стоки и материали от други градове.

Така че, ако нямате собствен превоз, но имате нужда от такъв – може да се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги в София и страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *