Продължете към съдържанието

Транспорт за извозване на скрин от дърво

Едно от най-трудните неща при преместването на скрин от дърво, е неговото извозване. В повечето случаи транспортирането им в цял вид е невъзможно, което предразполага тяхното частично разглобяване. Също така трябва да се вземат и необходимите мерки за обезопасяването им. За да не губите излишно време и усилия, е хубаво да направите „солидна“ организация. Тя се изразява в намирането на транспорт, време и помощници. Ако не разполагате със собствен превоз и не познавате човек, който може да ви услужи с такъв, то най-добре наемете фирма, която да извърши извозването.

Защо да наемем фирма

С наемането на фирма за извозване на мебели ще си спестите куп „главоболия“. Няма да ви се налага да си отделяте от свободното време; да търсите транспорт, хора и т.н. Единственото, което ще трябва да направите е да посрещнете хамалския екип и да му покажете скрина и другите вещи (ако има такива), които искате да бъдат извозени. Хамалите ще се погрижат за неговото изнасяне, извозване и разтоварване на желаното място.

Транспорт под наем

Ако имате достатъчно свободно време и желание за работа, то може да наемете само транспорт, с който да извършите самостоятелно тази задача. За целта ще имате нужда от обикновен микробус. В зависимост от целта на превоза, извозването може да протече по различен начин.

Извозване на скрин от дърво

Извозване на скрин при преместване или изхвърляне

Нека първо да разгледаме как би протекло хипотетично извозването на дървен скрин при преместване. Ако скрина се превозва заедно с други мебели, то е желателно да се разглоби, за да не заема много място микробуса. В случаите обаче, когато не става дума за много вещи и е повече от ясно, че скрина може да се превози заедно с другите вещи в „цяло вид“, то не е нужно да се разглобява. Също така трябва да добавим, че демонтирането на скрина се налага не само поради „извозването“ и мястото, което би заел предмета в каросерията на превоза, но и за да се улесни неговото изнасяне. Така че, ако дървения скрин  не може да бъде изнесен в цял вид от мястото, където се намира, трябва да се разглоби. За да се гарантира, че по време на преместването няма да се повреди по един или друг начин скринът, трябва да се вземат известни мерки за безопасност. Работи се внимателно и вещите, се опаковат с целесъобразни материали.

Значително по-лесна и опростена е цялата процедура, когато става дума за изхвърляне. Възможно е дори скрина да се „натроши“, с цел да се улесни и ускори работния процес. Ако става дума само за изхвърляне на един скрин, то работата може да отнеме не повече от 30 минути!

ДЖЪНК БГ е фирма, чийто основен предмет на дейност е свързан с преместването и изхвърлянето на покъщнина. Предлагаме разнообразие от хамалски и транспортни услуги, които могат да ви гарантират, че всичко ще премине без абсолютно никакви проблеми и затруднения. Дървеният скрин ще бъде преместен или изхвърлен в предварително уговорените срокове и условия. Заедно с него можем да ви избавим и от останалата ненужна покъщнина.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *