Продължете към съдържанието

Извозване на стара бяла техника при изхвърляне или преместване

Когато плащате за извозване на електроуреди ставате клиент и може да изберете точен ден и час за взимане на електроуредите от място.

Работим от 8:00 до 22:00 часа.

Цени за извозване на стари електроуреди от адрес.

Извозване на един електроуред 70 лева. 

Извозване на два електроуреда 60 лева. 

Извозване на три и повече уреда 50 лева.

В зависимост от техниката, която ще се превозва, се избира вида на транспортното средство, което е най-добре да се използва. В някои случаи може да се използва дори личния автомобил, но честно казано не ви го препоръчваме. Ще си създадете много главоболия и има опасност да се стигне до фатални последици, които ще ви костват много повече от наемането на фирма за превоз или микробус.

Другото, което трябва да знаете относно извозването на бяла техника, е пряко свързано с целта на задачата. Има основна разлика между извозването, когато става дума за изхвърляне или преместване. Именно върху този аспект ще насочим вниманието ви в днешния материал. Ще разгледаме как протичат процесите и какво е необходимо за тяхното осъществяване.

Извозване на бяла техника при преместване

Ако имате намерение да използвате отново старата бяла техника, която се изразява в лицето на хладилник, печка, пералня, миялна или друга електроуред от подобен тип, то първото нещо, за което трябва да се погрижите е безопасността на вещите! Трябва да бъдат взети всички необходими мерки, които да ви гарантират, че няма да се случи абсолютно нищо с товара по време на превозването му! За тези неща трябва да помислите, когато изнасяте и натоварвате вещите. Може да ги стречирате или да обезопасите външните им страни с найлон или фолио, за да ги предпазите от надраскване или изкривяване при изнасянето и извозването им.

В случай, че ще премествате по-дребни електроуреди от типа на микровълнова, тостер или фина черна техника, то е желателно да ги поставите в кашони с надпис чупливо. Празните пространства в тях пък ги запълнете със стиропорени топчета или вестници, за да ограничите свободния им ход при преместването. Това се прави с цел да се избегне евентуален сблъсък с други предмети, който може да се окаже нежелателен!

Колкото до самото извозване, то е хубаво да поставите вещите на достатъчно далечно разстояние едни от други, за да избегнете евентуален сблъсък. Също така може да ги „завържете“ с колани или въжета.

Извозване на стара бяла техника

Извозване на бяла техника при изхвърляне

При извозването с цел изхвърляне може да си спестите „процедурите по безопасност“. Реално погледнато няма смисъл да сте толкова предпазливи, след като ще ги изхвърляте. Разбира се, не пренебрегвайте собственото си здраве. Хамалската и транспортната дейност крие известни рискове. Така че, е хубаво да работите в подходящо облекло, което ще ви гарантира, че няма да ви се случи нищо лошо!

В зависимост от количеството на „битовите отпадъци“, може да ви се наложи да „разглобите“ част от тях, за да се възползвате от максималното свободно пространство в каросерията на превоза, който ще използвате. Преди да го направите обаче, си дайте сметка дали е наложително, защото в краен случай може да се окаже, че каквото и да сторите, ще трябва да направите два курса до сметището.

ДЖЪНК БГ е специализирана фирма в сферата на хамалската и транспортната дейност. Една от основните ни услуги, е свързана с изхвърлянето на битови отпадъци. В този ред на мисли можем да ви предложим висококачествените си и експедитивни услуги, които ще ви спестят много време и усилия при изхвърлянето на ненужни електроуреди и покъщнина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *