Продължете към съдържанието

Изнасяне и извозване на стари мебели със супер транспорт

Без значение дали става дума за стари или нови мебели, факт е, че ще имате нужда от специален транспорт. Ние го наричаме „супер транспорт“, защото, освен превозно средство ще ви осигурим и екип от здрави момчета, които ще ви помогнат с изнасянето, натоварването и разтоварването на покъщнината. Това неминуемо ще ви спести доста усилия и време. Нашата организация е специализирана в изхвърлянето на всякакви видове отпадъци и винаги може да разчитате на нашите услуги, когато имате нужда от помощ. Изпращаме екипи на място, с възможност за изхвърляне в същия ден, в който ни се обадите!

Въпреки това трябва да посочим, че нашата фирма може да ви предложи специализираните си транспортни услуги при извозване на багаж, покъщнина или други видове товари. При извозването на стари мебели има няколко „специфики“, на които трябва да се обърне внимание. Всяка една от тях е свързана с безопасността им. Както знаете някои от тях не могат да се изнесат в цял вид, което налага тяхното демонтиране. Това съвсем не е лесна „операция“. Съветваме ви да действате внимателно и да не прилагате повече от необходимата сила, за да не счупите мебелите. Ако се сблъскате с клеясали болтове, използвайте специалните разтвори, които се предлагат в железариите, вместо да напъвате и да ги повредите по един или друг начин, което би могло да попречи повторното им монтиране. Разбира се, всички видове мебели подлежат на „реновиране“ и някои неща могат лесно да им се поправят, като например пантите за вратите на секцията; отлепване на някоя част и т.н.

Да се върнем на извозването на мебелите и мерките за безопасност, които трябва да бъдат предприети, за да се осигури гарантира тяхната „неприкосновеност“ по време на превоза. Препоръчваме ви да облепите мебелите с т.нар. „противоударно фолио“. Меките мебели, е желателно да ги облепите целите, за да предпазите тапицерията им от раздиране или скъсване. Докато ъглите и ръбовете на дървените вещи може да ги опаковате с тиксо и вестници, тъй като те са изложени на най-голям риск при изнасянето. Също така трябва да предотвратите „свободният ход“ на вещите по време на превоза. Това може да го направите чрез използването на специално създадените за целта колани или обикновени въжета. Нашите превозни средства са оборудвани с всички необходими средства, за улеснят и да осигурят безопасността на товара по време на превоза. Освен това трябва да добавим, че от съществено значение и начинът, по който ще ги подредите в превозното средство. Задължително се оставя между 20-50 сантиметра разстояние между тях, за да се предотвратят евентуални съприкосновения, които могат да причинят сериозни щети!

Всичко това отнема много усилия и време, като в това число влиза и организацията на процеса, която в никакъв случай не е за подценяване. Тя също може да ви коства много, ако не подходите с необходимото внимание и сериозност към нея! За да бъдат извозени мебелите „по мед и масло“, както се казва, всичко трябва да бъде изпълнено като „механизмът на швейцарски часовник“ – без грешка! Ние от JUNK.BG можем да ви предложим такива хамалски и транспортни услуги при извозване или изнасяне на мебели и покъщнина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *