Продължете към съдържанието

Извозване на стари офис мебели при преместване или изхвърляне

Разширявате бизнеса си и смятате да се нанесете в нов офис или пък е дошло време за обновяване на офис обзавеждането и техниката, то със сигурност няма да ви бъде излишна помощта на опитни хамали! Било то за преместването на вещите или за тяхното извозване. Бъдете сигурни, че с тях работата ще протече много по-бързо, лесно и сигурно, отколкото, ако се ангажирате сами! Всъщност ето 5 причини, поради които да наемете хамали за извозване на стари офис мебели:

  • Спестявате време
  • Работата ще бъде извършена максимално бързо
  • Гарантирате си, че преместването или изхвърлянето ще протече в предварително уговорени срокове.
  • Няма да губите излишно време и усилия в организирането на процеса и неговото осъществяване.
  • Ще бъдете спокойни, че офис оборудването ви е в сигурни ръце и нищо няма да му се случи по време на превоза!

В зависимост от целта на превоза – преместване или изхвърляне, се определят стъпки, по които ще бъде извършен той. Трябва да споменем, че има съществена разлика между начина на изнасяне, разглобяване и извозване при двете цели. ЕТо в какво се изразяват те.

Извозване на офис техника

Извозване на офис техника и мебели при преместване

При положение, че няма да изхвърляте оборудването и ще имате нужда от него при нанасянето си в новия офис, то основната задача пред хамалския екип е да запази неговия перфектен вид! За целта се прилагат различни техники. Да започнем първо с демонтажа. Някои вещи се нуждаят от такъв, за да бъдат изнесени. Например секция, диван и т.н. Те трудно могат да бъдат изнесени в цял вид. Разглобяването им трябва да бъде извършено внимателно, без да се прибързва или да се използва повече сила от необходимото. За да се гарантира, че те тапицерията или повърхността им няма да бъде повредена, се вземат обезопасителни мерки – опаковане с фолио; поставяне в кашони и т.н.

Извозване на офис техника и обзавеждане при изхвърляне

Изхвърлянето на мебели не се различава особено с изхвърлянето на офис техника. Единствената по-съществена разлика е свързана с мястото, от което ще се изхвърлят вещите. Така например, ако офиса ви се намира в центъра на града, може тяхното извозване да бъде възпрепятствано. Добре знаете, че на някои места е забранено движението на автомобили и поради това е възможно да се създадат известни затруднения при изнасянето и товаро/разтоварния процес. Към това трябва да добавим и местоположението на офиса в сградата. На кой етаж е; дали има асансьор в сградата; колко е голям той; къде са стълбищата; колко широки са коридорите и т.н.

JUNK BG предлага безплатно или много евтино изхвърляне на стара офис техника – компютри, мебели, принтери и всякакви други консумативи. Можем да ви окажем съдействие и за тяхното преместване. Свържете се с нас чрез посочените данни за контакт и научете повече за услугите, които предлагаме при извозване на офис техника и оборудване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *