Продължете към съдържанието

Извозване на строителни отпадъци в София

Извозване на строителни отпадъциВсяко строителство предполага наличието на големи количества строителни отпадъци, които се получават в резултат на проведен ремонт или строителни работи. Особено много боклук има в големите градове, където строителство се извършва навсякъде, а местата за отпадък са ограничени и не винаги в срок биват опразнени. Затова броят на сметищата се увеличава и проблема, с навременното събиране на отпадъците е все по-належащ.

За да се осигури непрекъснат процес на извозване не трябва да се допуска замърсяване на територията, където се извършват строителните работи, а е необходимо непрекъснато да се отстраняват строителните отпадъци. Много фирми за хамалски услуги предоставят извозване на строителен и битов отпадък. Всеки въпрос, свързан с разчистването на строителни отпадъци се решава индивидуално и с всеки клиент се обсъжда предварително количеството на боклука, както и предоставянето на допълнителни услуги, условията, на които ще бъдат описани в договор.

Поради наличието на големия автопарк със специални превозни средства ще може да се направи разчистването на даден терен от строителните отпадъци, бързо и лесно, независимо от обема им. Тук не става въпрос само за няколко торби с отпадъци , останали след ремонта в един апартамент, а за отпадъци върху строителната площадка, които се появяват в резултат на мащабни строителни работи.

Ако е необходимо, служителите на компанията ще извършат не само отстраняването на отпадъците, но също ще опаковат всичко за изхвърляне в чували, които ще натоварят на камион. Не е нужно да опаковат всичко сами и да търсите боклукчийски камиони, с риск да бъде глобени за неразрешено изхвърляне на останки от строителни материали. Отпадъците ще бъдат събрани от професионалисти със специален транспорт, в съответствие с всички екологични изисквания и здравни стандарти, при това бързо и ефективно. Освен това, вие ще имате всички необходими документи, за извършване утилизация на строителни отпадъци – договори с депа, центрове за рециклиране на отпадъци и обезвреждането им, както и лиценз за депонирането им на съответните полигони.

Възможно извозване на строителните отпадъци в различни количества и всякакъв размер се извършва с помощта на различни габарити камиони. Ако клиентът не знае точно колко отпадъци ще трябва да се извозят, като обем и какъв камион е нужен, то служители на фирмата за хамалски услуги ще преценят на място още при подаване на поръчката. Изозването на отпадъците, в този случай ще стане, когато ремаркето е пълно и на нейно място се постави нов. Клиентът може да избере вида на камиона и ремарке, който ще бъде най-подходящ за неговия вид боклук – размер и обем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *