Продължете към съдържанието

Junk.bg извършва почистване на апартамент от вехтории в София

Разчистването на апартамент от стари и ненужни вещи, сиреч вехтории, съвсем не е толкова проста задача, колкото изглежда. Честно и откровено – ще ви трябва поне един ден, за да изхвърлите всички боклуци, които сте събрали през годините. Времето, което ще загубите обаче, може да се окаже най-малкия проблем във възникналата ситуация. Организацията, е това, на което трябва да обърнете по-сериозно внимание, ако в крайна сметка предпочетете сами да се заемете с изхвърлянето на вехториите. Именно от нея зависи колко време и какви усилия, ще ви коства задачата.

Организирането на почистване на апартамент или къща от вехтории, се състои от няколко етапа. Първо се прави преценка и анализ на ситуацията. Въз основа на количеството боклуци, местоположение и няколко други фактора, се преценява по какъв начин да се свърши работата. Може би не знаете, но отпадъците, се сортират и изхвърлят според вида си. Например битови отпадъци от типа на електроуреди и мебели, се извозват и депонират на специализирани за целта сметища. Ако разполагате и със строителни материали за изхвърляне, то и за тях ще трябва да се погрижите отделно. Забравете за „идеята“ да изхвърлите всичко накуп на близкото сметище. Първо това в София няма как да се случи и второ, помислете от екологична гледна точка. Ако ние не се грижим за околната среда, то тогава КОЙ?

извършва почистване на апартамент от вехтории

В случая говорим за апартамент. Местоположението на жилището е от голямо значение. Ако апартаментът е в центъра на града, по високите етажи на някоя кооперация, то работата, се усложнява значително. Изнасянето на отпадъците може да отнеме повече усилия и време от очакваното. Особено, ако се появят неочаквания усложнения – неработещ асансьор; прекалено големи вещи и т.н. Местоположението на жилището може да се окаже проблем и при извозването на боклуците. Например, ако апартаментът е в центъра на София – Витошка, да предположим, то тогава влизането на превозното средство ще бъде ограничено или невъзможно. Това означава, че боклуците ще трябва да се носят на ръка или да бъдат натоварени на ръчна количка, с които да се занесат до микробуса.

Като заговорихме за превоз, то трябва да отбележим, че ще имате нужда поне от обикновен бордови микробус. Всъщност и такъв със затворена кабина би могъл да ви свърши работа, но честно казано ще изпитате сериозни затруднения с натоварването и разтоварването му. Затова препоръчваме да потърсите „бордови“ бус, ако нямате собствен такъв. Много рядко се налага използването на камион при почистването на вехтории от апартамент, но, ако въпросното жилище, е превърнато в „мини-сметище за битови отпадъци“, то може да се наложи използването на камион, за да се спестят средства и време. Важно е да уточним обаче, че камион може да се използва единствено на местата, където Закона за движение по пътищата го позволява.

За да ви спестим цялото загубено време, нерви, неудобства и усилия, които ще изпитате и изразходите по време на работа, JUNK BG предлага и извършва почистване на апартамент от вехтории в София и региона. Експресно, добри цени и висококачествено обслужване! Позвънете ни на посочените телефони още сега и при възможност можем да започнем работа веднага!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *