Продължете към съдържанието

Junk.bg за демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове в София

Изхвърлянето на кухненски шкафове може да ви създаде известни затруднения. Най-вече със свалянето от стената и разглобяването им. Трябва да се действа внимателно, за да не се повреди повърхността, към която са захванати. Все пак не може хванете чука и да удряте с него по шкафовете. Освен да изразходите излишни усилия и евентуално да се нараните по някакъв начин, то няма да постигнете нищо повече от това.

За демонтажът на кухненски шкафове са необходими двама души. Сами трудно ще се справите. Честно казано е немислимо да се опитвате сами да разглобявате шкафовете. Много неща може да се объркат и същевременно ще изразходвате двойно повече усилия и време от обикновено. Така че, няма абсолютно никаква причина, поради която да се опитвате сами да ги изхвърляте.

Обикновено изхвърлянето на кухненските шкафове е последвано и от изхвърлянето на други вещи. В 80 % от случаите смяната на шкафовете, е съпътствана с основен ремонт в кухнята и преобзавеждане. Поради тази причина, ако смятате да изхвърлите и други ненужни вещи – диван, столове, маси и т.н., то трябва да помислите за по-сериозна организация. Инак ще загубите твърде много време и усилия, които бихте могли да си спестите, ако подходите внимателно към целия процес и вземете необходимите мерки. Тук е моментът да отбележим, че с помощта на JUNK BG може да си спестите всичко това. Възползвайте се от нашите хамалски и транспортни услуги за изхвърляне на кухненски шкафове и стари мебели от жилище. За всичко останало ще се погрижат нашите хамали.

В случай, че сред вещите, които смятате да изхвърляте присъства диван, канапе или друга подобна мека мебел, то имайте едно наум с неговото изнасяне. Ако тази вещ е с нестандартни размери и форма, то може да преминете през доста сериозни перипетии, докато успеете да го прекарате през коридорите и вратите на дома ви. Малко са диваните, които могат да бъдат разглобявани. Така че, дори да го изхвърляте, ще трябва да го направите в цял вид. Другият вариант, е да се опитате да пречупите облегалките и основата, за да го прокарате по-лесно. За подобен подход обаче, се изисква сериозни физически умения. В случай, че не разполагате с такива – позвънете на 0898 91 81 81 и попитайте за услугата БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стар диван от жилище. JUNK BG е една от малкото фирми, които може да ви предложи подобна оферта!

Изхвърляне на кухненски шкафове

Хамалите на JUNK BG могат да ви бъдат полезни не само при изхвърлянето на стари и ненужни вещи, но и при преместване на багаж. Осигуряваме кашони и други видове опаковки с помощта, на които да гарантирате безопасността на вещите си по време на преместването и извозването им. Извършваме превози на почти всякакви товари – от доставка на строителни материали до изхвърляне на строителни отпадъци до сметище. Нашите хамали са достатъчно квалифицирани и разполагат със съвременна техника и превозни средства, които да използват, за да извършват предлаганите услуги!

Винаги, когато имате нужда от хамалски и транспортни услуги може да се обърнете към JUNK BG. Запишете си нашият номер в телефонният указател и ни позвънете, когато прецените, че не можете да се справите сами с преместването или изхвърлянето на определени вещи от дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *