Продължете към съдържанието

Фирма за местене на багаж по градове

Предстои ви преместване – София, Пловдив или друг град и имате нужда от помощ, тъй като поради една или друга причина не съумявате да се справите сами с всичко, то сте попаднали точно, където трябва. JUNK BG предлага разнообразие от хамалски и транспортни услуги. Нека името ни да не ви подвежда. Ние сме специализирана фирма, която може да се справи еднакво добре не само с изхвърлянето на ненужните вещи, но и с преместването на багаж и покъщнина.

Разбира се, от преместване на багаж до преместване на багаж има доста сериозна разлика. Ако говорим за „цялостно преместване“ от вещите за ежедневието до мебелите, то наистина ще имате нужда от професионална помощ. Много трудно ще се справите сами. Трябва да разполагате с необходимите средства за целта…най-вече подходящ превоз. Именно той е от ключов значение за „успешното“ приключване на работата. Бъдете сигурни, че без него сте за никъде. Не правете компромиси, защото ще усложните още повече ситуацията.

местене на багаж по градове

Както споменахме вече много зависи какъв багаж и какво количество ще се премества. За „мащабни“ превози се използват камиони. Процедира се по този начин, за да се спести време и средства. Все пак какъв е смисъла да се правят няколко курса или да се използват няколко превозни средства, след като може да да се комбинира всичко в един. Тук е момента да отбележим обаче, че някои вещи изисква „по-специфичен“ начин на преместване и понякога това налага използването на специализиран транспорт. Например „ретро мебелите“ или такива, които са изключително крехки и при най-лекия допир могат да се повредят. Тогава се предприемат съответните мерки за безопасност, които оказват влияние не само върху начина на изнасяне и разглобяване, но и при товаро-разтоварния процес и извозване.

Другото нещо, на което трябва да обърнете внимание, ако се заемете сами с местенето на багажа, е свързано със самата подготовка. За да не губите излишно време, а и усилия, е желателно да си направите план, по който да се движите. Добре обмислете всичко и се опитайте да предвидите дори „непредвидимото“. За да извършите бързо и безопасно преместването, първото, което трябва да направите, е да подготвите вещите. Тези, които се нуждаят от демонтаж ги разглобете и сложете в кашони.

Кашоните се използват не само за обезопасяването на вещите, но и да улеснят тяхното изнасяне. Много по-лесно ще е да сложите всичко в няколко кашона, отколкото да ги изнасяте по-отделно. Ако сред багажа, който ще премествате има бяла или черна техника, е хубаво да използвате оригиналните им опаковки. Разбира се, ако не ги пазите – няма страшно, но тогава ви съветваме да ги „обезопасите“ допълнително с найлони, стиропорени топчета и т.н.

Това са само част от нещата, на които трябва да обърнете внимание. Има още куп дребни „детайли“, които оформят картинката и могат да преобърнат каруцата, както се казва. Поради това, ако се съмнявате, че бихте могли да се справите – свържете се с нас и ние ще ви „отметнем“ от тази отговорност. Разполагаме с необходимия капацитет за осъществяването на експедитивно и сигурно местене на багаж по градовете. Единственото, което трябва да направите е да ни се обадите на телефон 0898 91 81 81 и да уточним подробностите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *