Продължете към съдържанието

Евтино почистване на мазета и тавани с камион и кашони

При нужда от помощ за почистване на мазета и тавани от боклуци може да се обърнете към нас. JUNK BG е специализирана фирма, която може да ви предложи адекватно изхвърляне на всякакви видове отпадъци – битови, строителни и т.н. Предлагаме комплексни услуги. Спрямо вашите нужди те могат да се изразяват в изнасяне, демонтаж или само извозване на боклуците до сметището, където да бъдат утилизирани. Всъщност ние сме хамалска фирма, която може да ви бъде полезна не само при разтребването на дома от ненужните вещи и отпадъци, но и при преместване, доставка на материали и други подобни услуги, които изискват „човешка сила“ и транспорт.

В никакъв случай не си мислете, че изхвърлянето на боклуците от мазето или тавана, е работа за половин час. Неусетно с течение на времето събираме толкова много ненужни вещи и отпадъци, които „складираме“ в тези помещения, че впоследствие тяхното изнасяне ни създава страшно много главоболия. Така че, е хубаво да направите „оглед“ на помещението, преди да започнете да разчиствате, за да не попаднете в ситуация, в която по средата на работата да разберете, че няма да успеете да се справите с почистването на тези помещения.

Почистване на мазета и тавани

За да изхвърлите ненужните вещи, ще ви бъде необходимо не само желание и свободно време, но и ред други неща. Ще имате нужда от помощ за изнасянето на боклуците, както и от подходящ превоз, с който да ги извозите. Съвсем няма да е преувеличено, ако кажем, че именно транспортното средство, е от ключово значение за успешното приключване на работата. Меко казано, без него сте за никъде. Все пак какъв е смисъла да изнесете ненужните вещи от мазето, тавана или гаража, без да разполагате с превоз, с който да ги извозите до сметището!? Подобни действия са безсмислени и реално погледнато просто премествате покъщнината от едно място на друго. Нищо повече от това!

Също така е хубаво да намерите помощници, които да се включат наравно с вас в почистването на боклуците. Не влизайте в ролята на „и сам войнът, е войн“. Първо, защото няма как да изнесете сами някои вещи. Да предположим, че в мазето имате стар диференциал от кола. Тази вещ не само, че е неудобна за изнасяне от сам човек, но и тежи около 50-80 килограм, че и повече, в зависимост от автомобила, от който е свалена. Освен това, ако действате сами, ще загубите много време.

Всичките тези главоболия може да си ги спестите с едно набиране на телефон 0898 91 81 81 и да бъдете от София. JUNK BG винаги е на линия. Ние можем да се заемем с цялостното почистване на мазето или тавана или само за изхвърлянето на определени вещи – диван, секция, гардероб и т.н. Ако никога до този момент не сте се обаждали на хамали и се чудите как би протекъл целия процес, то ето какво ще се случи:

След като проведем разговор по телефона и сте уточним за вида на отпадъците; услугата, за която искате да се възползвате и други немаловажни подробности, ще изпратим човек на оглед. Неговата задача е да се запознае с количеството на отпадъците, местоположението и други детайли на базата, на които да ви отправи възможно най-изгодната оферта. При съгласие, още на момента или в ден и час, които са удобни и за двете страни ще бъде изпратен екип, който да изпълни поетия ангажимент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *