Продължете към съдържанието

Фирма за преместване на мебели във всички градове

JUNK.BG извършва всякакви услуги в сферата на хамалската дейност. Освен изхвърляне на ненужни вещи, строителни отпадъци и вехтории, нашите работници разполагат с всички необходими умения и средства, за да се справят с изнасяне и демонтаж на вещи при преместване на мебели и багаж във всички градове в България. Работим не само на територията на град София, но и в цялата страна.

Преместване на мебели във всички градове

Преместването на мебели изисква доста сериозни усилия и време. Именно поради тази причина мнозина решават, че им е по-изгодно да се възползват от услугите на хамали, вместо да се нагърбват сами с подобни задачи. Все пак всеки сам за себе си преценява дали е способен да се захване с тази задача или не. Ако се колебаете и не може да решите, ние ще ви „открехнем“ леко вратата за това, което ви очаква и на базата на нашата информация, която е натрупана след дълго години работа в сферата на хамалските услуги, ще може да прецените имате ли възможност да справите сами или не!

За някои хора е много трудно да намерят свободно време, което да използват за преместването на ненужните вещи и багаж. Разбира се, ако става дума за преместване в ново жилище, то нещата не стоят така, но тогава пък времето ви притиска и трябва максимално бързо да бъде осъществено преместването. Особено, ако живеете под наем. Тогава и хазяина ви „притиска“ час по-скоро да освободите жилището, а новия ви наемодател пък иска максимално бързо да се нанесете. Сами разбирате колко е сложно.

На фона на тези условия и напрежението, под което сте трябва да направите всичко възможно, за да създадете страхотна организация. Всъщност именно там се крие ключа от палатката – организацията. Процесът наречен „преместване на мебели и багаж“ е съставен от пет от по-малки дейности:

  • Демонтаж
  • Опаковане на вещи
  • Изнасяне
  • Натоварване и разтоварване
  • Извозване

Съветваме ви да обърнете сериозно внимание на всеки един от тези процеси, защото в противен случай ще си изпатите. Не го казваме, за да ви плашим или нещо от сорта. Просто ще загубите прекалено много време за нещо, което може да го свършите далеч по-бързо, ако сте добре организирани. Да вземем например подготовката на багажа за неговото преместване, която обикновено изисква най-много усилия и време. Съветваме ви да се захванете с нея няколко дни, а защо не и седмици преди самото преместване. Не го правете в последния момент, защото има огромна вероятност да не успеете да смогнете.

При опаковането и подготвянето на багажа трябва да обърнете по-специално внимание на чупливите вещи – черна и бяла техника; мебели изработени от „фино дърво“; мека мебел и всичко останали предмети, за които смятате, че биха могли лесно да се повредят при изнасянето, натоварването и извозването им.

Разбира се, има още куп други трудности, с които може и най-вероятно ще се сблъскате покрай организирането и осъществяването на преместването. Така че, добре помислете дали можете да се справите сами с тази отговорна работа или ще имате нужда от помощ. JUNK BG винаги е насреща да ви помогне със своите услуги или съвет. Позвънете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *