Продължете към съдържанието

Пренасяне на дома и офиса от хамали 0898 91 81 81

Пренасяне на дома и офисаСменяте жилището или офиса си и ви плаши преместването? Преди всичко, това е останало наследство от преди три десетилетия, когато пренасянето на домашното и друго имущество беше трудоемък процес. Днес всичко е по друг начин. Хората вече се обръщат към фирми за хамалски услуги и всички грижи по пренасянето поемат нейните служители. Услугите по превоза на дома или офиса е тяхна основна дейност и те използват строго индивидуален подход.

За да поръчате жилищно или офисно преместване, само трябва да позвъните на техните специалисти и да им съобщите следната информация:

– Дата и време на желаният превоз;

– Адреса на натоварване и разтоварване на вашите вещи;

 – етажност и наличие (или липса) на асансьор;

 – обем и габарити на превозваното имущество;

  – наличие на ценни предмети, които изискват особено внимание;

От тези изходни данни ще бъде предвидено:

– Подборка на оптимален вид транспорт и необходимо количество хамали;

– Предвиждане на специален материал за опаковка на вещите;

– разчет на общата стойност на превоза;

– Разработване на поетапен план за превоз;

Организирането по преместването на жилищното или офисното имущество е не лека задача, която изисква определени знания и опит. Поръчвайки преместване на жилищното или офисно имущество в компания за хамалски услуги вие ще се избавите от много голям проблем. В услугите на такава компания влиза демонтажа и монтажа на мебелите, сортирането и опаковката на вещите, внимателната доставка на имуществото до место предназначението.

Ако ви се наложи превоз на мебели и техника още „вчера“, позвънете веднага на компания за хамалски услуги. Те оперативно ще обработят получената информация, ще подберат нужния транспорт и ще изберат оптимален маршрут. Камиона и хамалите за жилищното или офисното преместване ще бъдат пред вашите врати в точно определеното време. Товаро-разтоварните работи, демонтаж и монтаж на мебели и техника ще бъдат изпълнени в най-кратки срокове, защото спешното преместване е тяхна основна задача.

Опитните хамали внимателно се отнасят към чуждата собственост и ще ви гарантират пълно съхранение на всички вещи подлежащи на превоз. За транспортиране на крупно габаритни предмети, такива като сейф или пиано, хамалите използват технически приспособления. Техния транспорт е снабден със специални закрепващи и фиксиращи елементи, което ще гарантира, че всички ваши вещи ще бъдат надеждно защитени.

Превозвайки вашето имущество с компания за хамалски услуги вие ще получите:

– Оперативност – защото хамалите ценят времето на своите клиенти;

– Индивидуален подход – всички услуги се провеждат в този обем, който ви е нужен;

– Ниски цени – евтин превоз обусловен не на липса на качество, а правилен подход към всеки етап на работа, следствие на богат опит и висок квалифициран екип;

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *