Продължете към съдържанието

Превоз на мебели и обзавеждане от София до Русе с хамали

Осигуряваме превоз на мебели и обзавеждане от София до Русе с подходящ транспорт и хамали. Тук е мястото да посочим, че, ако имате нужда от превоз при изхвърляне, то бихме могли да ви предложим комплексната услуга „изхвърляне на стари мебели“. Ако се възползвате от нея, нашите специализирани екипи ще се погрижат не само за извозването на отпадъците до сметище, но и за тяхната подготовка. Не си правете илюзии, че „бързо и лесно“ ще се отървете от старите мебели. Не желаем да ви разваляме настроението, но нещата стоят по коренно различен начин!

Превоз на мебели при изхвърляне

Може би не си давате сметка, но много неща могат да се объркат по време, преди и след самото изхвърляне на мебелите. Всичко по реда си. За да не се губи излишно време и нерви трябва да се направи стабилна организация. Ако се възползвате от хамалските и транспортните услуги на ДЖЪНК БГ за изхвърляне на стари мебели, то вашите задължения се изчерпват с натискането на зелената слушалка. За останалото ще се погрижим ние. В противен случай, ще трябва да хвърлите доста усилия и да загубите не малко време, докато успеете да организирате всичко, както си му е реда.

Ако приемем, че нямате транспорт, то това е първото нещо, за което трябва да се погрижите.Без него сте за никъде. В зависимост от вида и количеството на мебелите, преценете от какво превозно средство ще имате нужда. Практиката ни е показала, че в 90 % от случаите един бордови микробус може да свърши отлична работа. Извънгабаритните превозни средства влизат в употреба много рядко. Например при почистването на изоставена къща от боклуци; изхвърляне на отпадъци от двор и т.н.

Ако приемем, че сте осигурили превоз, то сега е време да помислите за начина, по който ще бъдат изнесени мебелите от дома ви. Вероятно за част от тях ще имате нужда от помощ. Така че, си потърсете помощници, които да ви помогнат не само за изнасянето, но и за подготовката (някои вещи се нуждаят от демонтаж; по-дребните пък се нареждат в кашони или се поставят в чували и т.н.).

Превоз на мебели и обзавеждане от София до Русе

Към тези неща трябва да добавим още и трудностите, които може да срещнете при самото изнасяне на вещите. Те могат да бъдат създадени от помещението; околната среда и т.н. Например, ако трябва да изнесете диван от тясна стая или таван, то вариантите пред вас не са особено много!

Най-приемливия вариант е да потърсите хамали, които да се погрижат за изхвърлянето на мебелите. Ще си спестите страшно много време и усилия. Освен това има вариант, при който дори няма да платите и една стотинка за труда на момчетата! ДЖЪНК БГ предлага безплатно изхвърляне на ненужни вещи и стари мебели в София и региона. Не се чудете повече, ами позвънете на 0898 91 81 81!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *